Filter
Humanistiske kandidater
Italien Padua Studietype: alle Hastighed: alle

MA Padua - MA programmer i Padua - MA Padua

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Denne industriel og økonomisk by i Italien er et veludviklet endnu naturligt smukke by. Derfor Padova er et godt sted at leve og tjene penge. Desuden Padua har nogle gode uddannelsesinstitutioner såsom University of Padova.

MA Padua - Tag din MA i Padua. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Padova

MA-programmet i "Menneskerettigheder og forvaltning på flere niveauer" er et bidrag til udvikling af en universel kultur for menneskerettigheder, som anbefalet af UNESCO ... [+]

.

MA-programmet i "Menneskerettigheder og forvaltning på flere niveauer" er et bidrag til udvikling af en universel kultur for menneskerettigheder, som anbefalet af UNESCO og FN. Derfor har den en stærk politisk og handlingsorienteret tilgang. Denne kandidatgrad er i fuld kontinuitet med tidligere postgraduate-uddannelser i menneskerettigheder, som Padua Universitet har leveret siden 1988.

MA sigter mod at udvikle viden og færdigheder til at fremme og opfylde menneskerettigheder inden for rammerne af juridiske og politiske processer og politikker på flere niveauer. Menneskerettighedslov, rammebestemmelserne på flere niveauer og begreberne "bæredygtig menneskelig udvikling" og "menneskelig sikkerhed" er referenced paradigmer gennem hele kurset.... [-]

Italien Padua
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk