Filter
Humanistiske kandidater
Italien Turin Studietype: alle Hastighed: alle

MA Turin - MA programmer i Turin - MA Turin

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Torino er en af ​​de forretningsmæssige byer i Italien. Universiteterne i denne by stræber efter at give undervisning af høj kvalitet i Italien. Dette sted er et knudepunkt for top notch internationale skoler som universitetet i Torino, som er dedikeret til at forme op god karriere for de studerende.

MA Turin - Tag din MA i Turin. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Turin

Det 2-årige MA-program (Laurea Magistrale) i engelsk og amerikansk studier ved Torino Universitet er et kandidatuddannelse i humaniora med fokus på engelsk og nordamerika ... [+]

Ansøgning hos UniTo for 2019-2020 er åben indtil 14. april 2019. Ansøg på https://apply.unito.it

Det 2-årige MA-program (Laurea magistrale) i engelsk og amerikanske studier på Torino Universitet er et kandidatuddannelse i humaniora med fokus på engelsk og nordamerikansk sprog / lingvistik, litteratur og kulturer, analyseret i tværfagligt og komparativt perspektiv .

Fuldt undervist på engelsk forbereder programmet kandidater, der er fagligt kompetente på engelsk og har erhvervet en dybtgående forståelse af litteratur og kulturer på engelsk - det vil sige britisk, nordamerikansk og postkolonial - samt aspekter af historiens formgivning af disse kulturer .

Dette program er en del af kandidatuddannelsen ("Laurea magistrale") i Lingue e Letterature Moderne (LM-37).... [-]

Italien Turin
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turin

Fra og med oktober 2016 tilbød University of Turin et nyt MA-program i filosofi helt undervist på engelsk: Philosophy International Curriculum. Programmet tager sigte på ... [+]

Ansøgning hos UniTo for 2019-2020 er åben indtil 14. april 2019. Ansøg på https://apply.unito.it

Fra og med oktober 2016 tilbød University of Turin et nyt MA-program i filosofi helt undervist på engelsk: Philosophy International Curriculum. Programmet tager sigte på at give et indgående indblik i et omfattende udvalg af filosofiske problemer og at udvikle de karakteristiske overførbare færdigheder, der stammer fra en avanceret filosofisk uddannelse. En kerneplan for klassiske tekster og emner er tilgængelig, sammen med kurser, der når frem til forkant debatter ikke kun i den nuværende filosofi, men også i grundlæggende spørgsmål vedrørende nutidig politik, kunst og videnskab.... [-]

Italien Turin
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk