Journalistik og massekommunikation i Israel - Journalistik og massekommunikation-uddannelser i Israel Journalistik og massekommunikation

Journalistik og massekommunikation i Israel - Journalistik og massekommunikation-uddannelser i Israel Journalistik og massekommunikation

Journalistik og massekommunikation

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Journalistik refererer til at skrive om aktuelle begivenheder for broadcast nyheder på radio eller fjernsyn, eller trykte artikler til aviser og andre publikationer. Journalister bidrage til at stimulere og engagere offentligheden og hjælpe informere læserne og seerne af verden omkring dem.

Israel har 8 universiteter og fagligt tilsyn af Rådet for Videregående Uddannelse i Israel. Landet er blandt de lande, som har den høje universitetets indskrivning i verden. De har et venligt elevs forhold ikke blot til de lokale studerende, men også til internationale studerende.

Journalistik og massekommunikation i Israel - Tag din MA i Israel. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MA Journalistik og massekommunikation Israel. Prøv vores kategori MA i stedet.

Search for similar programs here