Journalistik og massekommunikation i Israel - Journalistik og massekommunikation-uddannelser i Israel Journalistik og massekommunikation

Journalistik og massekommunikation i Israel - Journalistik og massekommunikation-uddannelser i Israel Journalistik og massekommunikation

Journalistik og massekommunikation

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Journalistik refererer til indsamling, organisering, og præsentere information i en skriftlig eller udsendt formular. Journalister er forfattere og formidlere, der beder de vigtige og til tider ubehagelige spørgsmål for at hjælpe enkeltpersoner gøre følelse af begivenhederne omkring dem både lokalt og internationalt.

Israel, officielt Staten Israel er et parlamentarisk demokrati i Mellemøsten, på den sydøstlige kyst af Middelhavet. Israel 's finansielle centrum er Tel Aviv, mens Jerusalem er landets ' s mest folkerige by, hvis det besatte Østjerusalem er inkluderet.

Journalistik og massekommunikation i Israel - Tag din MA i Israel. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

MA in Political Science

Tel Aviv University - International Office
på universitet Fuldtid 3 semestre October 2018 Israel Tel Aviv-Yafo

[+]

Teorier om politisk lederskab og kommunikation Medier, Krig og Fred

[-]