Jurastudier i Finland - Jurastudier-uddannelser i Finland Jurastudier

Jurastudier i Finland - Jurastudier-uddannelser i Finland Jurastudier

Jurastudier

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske teori og internationale relationer.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Jurastudier i Finland - Tag din MA i Finland. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MA Jurastudier Finland. Prøv vores kategori Master Jurastudier i stedet.

Search for similar programs here