Filter
Humanistiske kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Kemi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En fireårig grad er nok til at forberede junior medarbejdere til at komme ind i jobstyrken, men på højt niveau stillinger kræver ofte mere træning. En kandidatgrad udvider eksisterende færdigheder og opbygger nødvendige lederskabskvaliteter, således at kandidater kan komme videre med deres karriere.

Hvad er en MA i kemi? Det er en kandidatuddannelse, der typisk kræver to års studier. Det er velegnet til dem, der allerede har gennemført en bachelorgrad i kemi, og det forbedrer elevernes forståelse af denne videnskabelige disciplin yderligere. Kernekompetencer i store underkategorier af kemi, såsom organisk, uorganisk, analytisk og biokemi, forbedres. Andre emner omfatter ofte kvantemekanik, molekylær samling og informationsstrøm. Studerende kan vælge at specialisere sig ved at arbejde med et bestemt materiale eller en metode som polymerer, miljøkemi eller beregningskemi.

En kandidat med en kandidatgrad i kemi er klar til at lede hold af mindre erfarne forskere i laboratoriemiljøer. De har overlegne videnskabelige evner, som de bruger til at analysere information og drage konklusioner. De læres også at klart kommunikere deres resultater skriftligt og i mundtlige præsentationer. Disse fagfolk kan gennemgå andre videnskabers krav og evaluere dem uden forstyrrelse.

Omkostninger til gebyrer og undervisningsrenter kan variere dramatisk afhængigt af institutionen. De, der er interesseret i at forfølge en kandidatgrad, bør kontakte de universitetsadministrationsafdelinger, der behandles. Studerende bør også budgettere for nødvendige rejse- og opholdsudgifter i deres studietid.

Kandidater har en række karrieremuligheder åbne for dem. Producentfirmaer ansætter disse eksperter til at udføre eksperimentel forskning og udvikle nye forbrugerprodukter. Det er almindeligt at finde beskæftigelse hos virksomheder inden for polymer, elektronik og medicinalindustrien. Offentlige forskningsinstitutioner har også brug for disse fagfolks færdigheder. Andre kan være tilfredse med at arbejde som lærere, konsulenter eller videnskabelige forfattere.

En god uddannelse begynder med de rigtige muligheder. Studerende skal vælge universitetet, der tilbyder et passende uddannelsesprogram, der også passer inden for deres personlige økonomiske og livsstil behov. Dem med planlægning og geografiske forhindringer kan drage fordel af programmer, der tilbyder online kursusarbejde. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

 

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:
MAKemi

1 Results in Kemi

Binghamton University

Binghamton University kandidatuddannelse i kemi tilbyder Master of Arts (MA), Master of Science (MS) og dr.phil (ph.d.) grader i kemi for studerende, der er innovativ, ko ... [+]

MA i kemi

Binghamton University kandidatuddannelse i kemi tilbyder Master of Arts (MA), Master of Science (MS) og dr.phil (ph.d.) grader i kemi for studerende, der er innovativ, konkurrencedygtig og meget motiveret i de traditionelle områder af analytisk, uorganisk, organisk og fysisk kemi, samt andre relevante tværfaglige emner.

Ved udgangen af ​​det første år, er hver elev parret med et fakultet rådgiver baseret på forskningsinteresser og tilgængelighed. Vores afdeling rådgivere vejlede de studerende i hele deres akademiske karriere, fra valg af kurser til forskning udvikling.

Vores studerende jævnligt anerkendt for ekstraordinære akademisk præstation og forskningsindsats gennem forskellige priser og legater. Andre finansieringsmuligheder såsom undervisning assistentophold, forskning assistentophold og stipendier er også tilgængelige.... [-]

USA Binghamton
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk