Deltid MA i Kenya - MA -uddannelser i Kenya MA

Deltid MA i Kenya - MA -uddannelser i Kenya MA

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Kenya betragtes som et af de lande i Afrika med deres top universitet er universitetet i Nairobi. Sidste år den kenyanske regering, opgraderede 15 institutter til fuldt universitetsniveau i et forsøg på at øge den studerendes adgang til disse universiteter.

Deltid MA i Kenya - Tag din Deltid MA i Kenya. Alle Deltid MA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master of Arts i missioner undersøgelser

Africa International University
på universitet Deltid 2 - 3 år May 2019 Kenya Nairobi

Master of Arts i Missions Studies program er designet til at integrere udviklingen af ​​faglige ministerielle færdigheder i missioner med akademiske studier. [+]

Master of Arts i missioner studier

Master of Arts i Missions Studies program er designet til at integrere udviklingen af ​​faglige ministerielle færdigheder i missioner med akademiske studier.

Kombinere videnskabelig og faglig kompetence inden for missioner, programmet fokuserer på at udstyre potentielle og funktionelle ledere med viden, færdigheder og karaktertræk, der er nødvendige for at udvikle kompetencer i missioner-relaterede ministerier i kirken og kirkelige-relaterede organisationer.

Programmet udvikler også potentialet af den studerende til videre akademisk forfølgelse på missioner.

Ved afslutningen af ​​undervisningsforløbet i Master of Arts i Missions Studies program, skal den studerende kunne:... [-]


Master of Arts i oversættelse undersøgelser

Africa International University
Undervisning både online og på universitetet Deltid 2 - 3 år May 2019 Kenya Nairobi

Dette program giver de faglige behov for praktiserende oversættere, oversættelse projektledere og oversættelsesservice konsulenter involveret i oversættelse af Bibelen og relateret materiale udvikling. [+]

Master of Arts i Translation Studies

Dette program giver de faglige behov for praktiserende oversættere, oversættelse projektledere og oversættelsesservice konsulenter involveret i oversættelse af Bibelen og relateret materiale udvikling.

Bibelsk oversættelse er et tværfagligt opgave, og vores program integrerer uddannelse i bibelske sprog, eksegese, oversættelse principper, rådgivning, oversættelse projektstyring, og områder af lingvistik direkte relevante for bibeloversættelse.

Adgangskrav En bachelor-grad i ethvert område af specialisering fra en akkrediteret institution for videregående uddannelse med en kumulativ kvotient på mindst 3,00 på en 4,00 skala, eller en grad belønnet med første klasse eller øvre anden klasse æresbevisninger eller tilsvarende. Ansøgere med 2,75 kumulative kvotient eller højere eller anden klasse lavere division eller tilsvarende skal have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse. En ansøger, der ikke opfylder ovenstående krav skal præsentere en bachelor-grad i ethvert område af specialisering og en Postgraduate Diploma i det relevante område af undersøgelsen fra en akkrediteret institution for videregående uddannelse med en kumulativ kvotient på mindst 3,00 på en 4,00 skala eller tilsvarende. ... [-]

Master of Arts i Organisatorisk Lederskab

Africa International University
på universitet Deltid May 2019 Kenya Nairobi

Formålet med Master of Arts i Organisatorisk Lederskab uddannelsen er at give en interaktiv lærerig oplevelse, som resulterer i kvalitativ forandring i lederens liv, relationer, og lederskab praksis. [+]

Master of Arts i Organisatorisk Lederskab

Formålet med Master of Arts i Organisatorisk Lederskab uddannelsen er at give en interaktiv lærerig oplevelse, som resulterer i kvalitativ forandring i lederens liv, relationer, og lederskab praksis.

Den fokuserer på de specifikke behov og problemer, som kristne ledere i organisationer gør tjeneste i Afrika.

Nogle emner behandlet i MA Program er:

Servant ledelse, Wise forvaltning af de menneskelige ressourcer, Økonomistyring, Vurdering af de kulturelle og økonomiske realiteter i den region, hvor leder tjener. Strategisk ledelse i en verden, der er i konstant forandring.

Adgangskrav Anerkendt bachelorgrad med et minimum GPA på 3,0 Indlæg Bachelors ledelseserfaring. ... [-]

Master of Arts i bibelstudier

Africa International University
på universitet Deltid 2 - 3 år May 2019 Kenya Nairobi

Master of Arts i bibelske Studies program er designet til at forberede de studerende til en mere effektiv ministerium gennem en grundlæggende bibelsk uddannelse. [+]

Master of Arts i bibelstudier

Master of Arts i bibelske Studies program er designet til at forberede de studerende til en mere effektiv ministerium gennem en grundlæggende bibelsk uddannelse. Ved afslutningen af ​​forløbet af undersøgelsen, bør en studerende kunne: 1) Demonstrere kompetence inden for bibelske og teologiske studier.

2) Vise en bred forståelse af mindst én bibelske sprog.

3) Bilag kompetence i eksegese og udstilling af Bibelen (Gamle og Det Nye Testamente), og relatere denne kompetence til afrikanske virkelighed.

4) Tilegne nødvendige færdigheder til yderligere videnskabelige undersøgelser inden for Gamle og Det Nye Testamente.

5) Demonstrere kristen modenhed udtrykt i overgivelse til Kristus, til hans krop og interpersonelle følsomhed i karakter og livsstil vises i kommunale forhold.... [-]


Master of Arts i Pastoral Studies

Africa International University
på universitet Deltid 2 - 3 år May 2019 Kenya Nairobi

Master of Arts i Pastoral Studies program er designet til at give videnskabelig og faglig uddannelse til dem, der er direkte involveret i pastorale ministerier i kirken. [+]

Master of Arts i Pastoral Studies

Master of Arts i Pastoral Studies program er designet til at give videnskabelig og faglig uddannelse til dem, der er direkte involveret i pastorale ministerier i kirken.

Den søger at give den viden og færdigheder er nødvendige for at forbedre kompetencer pastoral ledelse og kirke administration, mens på samme tid på at forberede eleverne til videre studier.

Brug den ibrugtagne tilgang, er programmet leveres på campus og på forskellige steder gennem blok kurser.

Ved afslutningen af ​​undersøgelsen i Master of Arts i Pastoral Studies program, skal den studerende kunne:

1.. Demonstrere et godt kendskab til indholdet af Gamle og Nye Testamente.... [-]


Master of Arts i Kirkens historie

Africa International University
på universitet Deltid 2 - 3 år May 2019 Kenya Nairobi

Ved afslutningen af ​​undersøgelsen i Master of Arts i Kirkehistorie program, skal den studerende kunne: Skitsere kristendommens historie op til 1500 AD ... [+]

Master of Arts i Kirkens historie

Ved afslutningen af ​​undersøgelsen i Master of Arts i Kirkehistorie program, skal den studerende kunne: 1) Skitsér kristendommens historie op til 1500 AD.

2) Fortolk historien om kirken siden 1500 AD og diskutere dets konsekvenser for kristen liv og tjeneste i dag.

3) Beskriv den vigtigste udvikling i afrikanske kristne historie og vise, hvordan denne historie har formet den afrikanske kristne kontekst, som han eller hun vil bo og arbejde.

4) udviser en dybere forståelse af vækst, modning og karakteristika for de tidligste afrikanske kristne samfund i Egypten, Nordafrika, Nubien og Etiopien.

5) Forklare samspillet mellem teologi og spiritualitet ned gennem historien.... [-]


Master of Arts i teologi

Africa International University
på universitet Deltid 2 år May 2019 Kenya Nairobi

Programmet søger at give eleverne lyde evangeliske kandidatniveau teologisk uddannelse i afrikansk sammenhæng at forberede eleverne til tjeneste i Kirken, Para-kirkelige organisationer og undervisning karriere i teologiske institutioner i Afrika og andre steder. [+]

Master of Arts i teologi

Master of Arts i teologi er to-årige uddannelser, der kræver 72 kredit timers kursus arbejde at opgradere.

Programmet søger at give eleverne lyde evangeliske kandidatniveau teologisk uddannelse i afrikansk sammenhæng at forberede eleverne til tjeneste i Kirken, Para-kirkelige organisationer og undervisning karriere i teologiske institutioner i Afrika og andre steder.

Programmet søger at lægge fundamentet for den kristne tro, og har til formål at forberede og give fundamentale teologisk viden, kompetencer og færdigheder til at gøre det muligt for studerende at være en effektiv minister og underviser i den kristne tro.

Ved afslutningen af ​​undervisningsforløbet i Master of Arts i teologi program, ville en studerende have kompetencer, viden og færdigheder til: 1. Klart formulere emnet for teologi 2. Liste og forklare tydeligt de forskellige grene af den kristne teologi 3. Forklare og fortolke de grundlæggende elementer i kristen teologi og dogmer af Kirken. 4.. Udvikle redskaber og færdigheder til at gøre effektiv kontekstuelle teologi i Afrika fem. Udvikle kritisk tænkning, og forskning færdigheder, der behandler de teologiske spørgsmål og bekymringer overfor kristne og samfundet. 6.. Påfør samfundet anvende den viden, kompetencer og færdigheder opnået i programmet til at tage fat på de teologiske spørgsmål, kætterier, og de nye teologier står afrikanske samfund og Kirken.... [-]


Ma i uddannelse

Unicaf University (ZM)
Online på universitet Deltid 18 - 24 måneder Åben tilmelding Kenya Nairobi + 1 mere

Uddannelse er en stadig forandring, dynamisk og meget krævende sektor, som kræver fagfolk og praktikere til at være meget kvalificeret til at opfylde forskellige udfordringer. Den MA i Education er velegnet til alle dem, der er interesseret i at forstå den vigtige rolle, som uddannelse i vores hverdag og især forbindelserne mellem uddannelse, samfund og elever i alle aldre. [+]

Uddannelse er en stadigt skiftende, dynamisk og meget krævende sektor, som kræver, at fagfolk og praktikere skal være meget kvalificerede for at imødekomme forskellige udfordringer. Det MA i uddannelse Er velegnet til alle, der er interesserede i at forstå den vigtige rolle uddannelsen spiller i vores hverdag og især sammenhængen mellem uddannelse, samfund og elever i alle aldre. Det er et ideelt grad for alle dem, der ønsker at indgå i uddannelsessektoren og alle nuværende udøvere, der ønsker at forbedre fremme deres viden inden for undervisning og læring.

Nødvendige færdigheder som anvendelse af IKT, problemløsning, kritisk tænkning, og kommunikation og forskning færdigheder er erhvervet gennem kurset.... [-]