MA Kenya Online - MA programmer i Kenya Online - MA Kenya Online

MA Kenya Online - MA programmer i Kenya Online - MA Kenya Online

Kandidat

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Kenya betragtes som et af de lande i Afrika med deres top universitet er universitetet i Nairobi. Sidste år den kenyanske regering, opgraderede 15 institutter til fuldt universitetsniveau i et forsøg på at øge den studerendes adgang til disse universiteter.

MA Kenya Online - Tag din MA i Kenya Online. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Ledelse (mal)

Pan Africa Christian University
På universitet eller online Fuldtid 27 måneder January 2018 Kenya Nairobi Kenya Online + 1 mere

Master of Arts in Leadership er bevidst om at udstyre studerende og fagfolk med lederskabskompetencer til effektivitet i førende teams og organisationer gennem øget engagement, kapacitet og praktisk effektivitet i et af tre specialområder, nemlig: 1. Business & Entrepreneurship, 2. Christian Ministry, 3. uddannelse. [+]

. Master of Arts in Leadership (MAL) INTRODUKTION Master of Arts in Leadership er bevidst om at udstyre studerende og fagfolk med lederskabskompetencer til effektivitet i førende teams og organisationer gennem øget engagement, kapacitet og praktisk effektivitet i et af tre specialområder, nemlig: Business & Entrepreneurship Kristne ministerium, uddannelse. MÅL Forstå Lederskab og dets personlige og corporate udfordringer i en verden med delt magt og flere organisatoriske niveauer Værdsætter lederskab som etablering af mission, vision og kerneværdier, der udtrykkes gennem service. Udvikling af et personlig værdibaseret bibelsk grundlag for praktisk og moralsk evaluering af samfundet, kirken og organisatoriske forandringer. Skaffe færdigheder i formationen, retningen, motivationen og evalueringen af ​​individuelle og holdaktiviteter Anvend ledelsesprincipper. PROGRAMINFORMATION MAL er et 27-måneders program, der består af 33 studiepoeng inklusive 6 kerner, 5 specialiserede onlinestrømskurser og afslutning af et stort papir. Fleksibilitet, off-class oplevelser, dynamiske interaktioner, let anvendelige principper, er nogle af de højdepunkter / grunde, der kendetegner det meget eftertragtede kandidatprogram ved dagens ledere MINIMALE ADMISSIONSKRAV Bacheloruddannelse fra et akkrediteret universitet med mindst 3,0 kumulative karakterpoint (GPA) eller tilsvarende og betydelig erhvervserfaring (minimum tre år). indtag Indtag er i januar, maj og september. [-]