MA Nanjing - MA programmer i Nanjing - MA Nanjing

MA Nanjing - MA programmer i Nanjing - MA Nanjing

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

MA Nanjing - Tag din MA i Nanjing. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Information Og Kommunikation Teknik

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
på universitet Fuldtid 5 måneder September 2018 Kina Nanjing

MA i Information og kommunikation Engineering [+]

. Kravene for Pædagogisk Baggrund 1.. For dem, der forfølger en bachelorgrad, skal ansøgeren have en studentereksamen, fremragende resultater i gymnasiet periode, og et godt helbred. I princippet ikke ældre end 25 år. 2. For dem, der forfølger en kandidatgrad, skal ansøgeren have en relateret bachelorgrad, fremragende ydeevne under bachelor studie, og et godt helbred. I princippet ikke ældre end 35 år. 3. For dem, der forfølger en doktorgrad, skal ansøgeren have en relateret kandidatgrad, fremragende ydeevne under kandidatoverbygningen, og et godt helbred. I princippet ikke ældre end 40 år. Kravene Sprog Undergraduate og kandidatoptagelse bør opfylde kravene i IELTS eller TOEFL. Hvis ansøgeren ikke har nogen tilsvarende certifikat, han / hun kan deltage i sprogundervisning, og kunne starte faglig læring fase efter at have passeret træning. Ansøgningsmateriale 1. NUPT ansøgningsskema; 2. højeste graduering certifikat 3. kollegium udskrift; 4. en anbefaling brev; 5. CV; 6. studieplan; 7. pas; 8. pas mellemstore foto. indrejseprocedurer 1.. NUPT vil udstede ansøgeren et scannet pre-optagelse brev, hvis han / hun er kvalificeret, og han / hun har brug for at betale accomadation gebyr (4000rmb), ansøgningsgebyret (400) og forsikring gebyr (600), altogher 5000rmb på forhånd i grund 10 dag, så NUPT vil udstede "optagelse varsel", og JW202 til applicant.About stipendiet, for de nye studerende, alle af dem kan få første niveau stipendium (UNDERVISNING FRI) for det første år, for mere information om stipendium, kontrol "NUPT International Student Scholarship Management Regulations". 2. Det indrømmede Ansøgeren skal gå til Folkerepublikken Kina ambassade (konsulat) for at anvende for... [-]