Filter
Humanistiske kandidater
Rumænien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kommunikation i Rumænien - Kommunikation-uddannelser i Rumænien Kommunikation

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Kommunikation kurser er der for at hjælpe med at opbygge et unikke færdigheder sæt, som vil åbne op for en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder i fremtiden. De færdigheder finpudset af dette program er meget efterspurgt i det nuværende arbejdsmarked, hvilket betyder studerende kan vælge fra en bred vifte af karriere felter.

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Kommunikation i Rumænien - Tag din MA i Rumænien. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Kommunikation, Rumænien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Bucharest

Dette er et tværfagligt program, der tilbydes af Det Filosofiske Fakultet via UNESCO-stolen i interkulturelle og interreligiøse udvekslinger. ... [+]

Oversigt

Dette er et tværfagligt program, der tilbydes af Det Filosofiske Fakultet via UNESCO-stolen i interkulturelle og interreligiøse udvekslinger. Det er designet til at imødekomme behovene hos virksomheder og organisationer, der rekrutterer kandidater, der er interesserede i at arbejde i kommunikationssektoren i en æra, hvor dialogen på tværs af kulturer bliver stadig vigtigere.

Studieordningen er fleksibel og adresserer studerende med interesse i humaniora og samfundsvidenskab, men med en række forskellige baggrunde. Det giver en fremragende ramme for kulturelle studier. Lærerne i programmet er repræsentative for forskellige kulturelle og faglige miljøer, som hjælper eleverne med at øge deres bevidsthed om kommunikationens interkulturelle karakter. Kurser suppleres hensigtsmæssigt af casestudier, da programmet har en stærk orientering mod både en akademisk stringent og praktisk relevant læringserfaring for de studerende. De vigtigste læringsresultater opnået i programmet er raffinerede kommunikationsevner, fortolknings- og diplomatiske færdigheder, der skal anvendes i forskellige interkulturelle sammenhænge og arbejdsmiljøer.... [-]

Rumænien Bukarest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk