close

Filtre

Se resultater

Kommunikation i Tyrkiet - Kommunikation-uddannelser i Tyrkiet Kommunikation

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis. Kurser i kommunikation tillade studerende at finpudse flere færdigheder, som er uvurderlig i den moderne arbejdsplads. Denne koncentration gør det muligt for den studerende at v… Læs mere

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Kurser i kommunikation tillade studerende at finpudse flere færdigheder, som er uvurderlig i den moderne arbejdsplads. Denne koncentration gør det muligt for den studerende at vælge fra en bred vifte af karrieremuligheder efter endt uddannelse fra mange forskellige brancher.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Kommunikation i Tyrkiet - Tag din MA i Tyrkiet. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Yasar University
Izmir, Tyrkiet

Kandidatuddannelsen i kommunikation er designet til at tage hensyn til de kommunikationsprocesser, som samfundet har behov for, samt af nutidens førende institutioner.

Kandidatuddannelsen i kommunikation er designet til at tage hensyn til de kommunikationsprocesser, som samfundet har behov for, samt af nutidens førende institutioner. -
MA
Fuldtid
2 år
Engelsk
27 Sep 2020
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her