$close

Filtre

Se resultater

Designingeniør i Det Forenede Kongerige - Designingeniør-uddannelser i Det Forenede Kongerige Designingeniør

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise. Studerende med en teknisk baggrund, der ønsker at lære om produktudvikling måske ønsker at tage klasser i teknisk design. Nogle typiske klasser omfatter interaktivt design studio, designteori, statistik for design og bygning strategier. Det Forenede Kongerige Storbritannien… Læs mere

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Studerende med en teknisk baggrund, der ønsker at lære om produktudvikling måske ønsker at tage klasser i teknisk design. Nogle typiske klasser omfatter interaktivt design studio, designteori, statistik for design og bygning strategier. 

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Designingeniør i Det Forenede Kongerige - Tag din MA i Det Forenede Kongerige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Royal College of Art
London, Det Forenede Kongerige

At skabe designledere med evnerne til at påvirke.

At skabe designledere med evnerne til at påvirke. -
MA
Fuldtid
15 måneder
Engelsk
på universitet