MASTERSTUDIES

Koreografi Europa - Koreografi-programmer Koreografi Europa

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Koreografi Europa - Tag din Koreografi Europa. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Koreografi, Europa Filter

MFA i koreografi

University of Roehampton London
Det Forenede Kongerige, London
MA
September 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Udvikl din koreografiske identitet over to hele år som en del af et kreativt, samarbejdsvilligt og støttende miljø.

Læs mere

Master i koreografi

Fontys University of Applied Sciences
Holland, Eindhoven + 2 Mere
MA
September 2020
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
på universitet

Denne deltid 2 års innovative Joint Degree Master Choreography køres i fællesskab af Codarts Arts of Arts i Rotterdam og Fontys School of Fine and Performing Arts i Tilburg. P ...

Læs mere

Professionel praksis dance teknik pædagogik ma

Middlesex University London
Det Forenede Kongerige, London + 1 Mere
MA
Oktober 2020
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den MA Professional Practice i Dance Teknik Pædagogik er et meget fleksibelt postgraduate kvalifikation designet til nyuddannede eller erfarne danselærere, der arbejder i og u ...

Læs mere