MASTERSTUDIES

Koreografi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

For studerende med bachelorgrader, der ønsker at fremme deres uddannelse, er en Master of Arts det næste skridt. Disse programmer dækker talrige fagområder inden for kunst og humaniora og tager normalt mindre end tre år at færdiggøre.

Hvad er en MA i koreografi? Dette kursus er ideelt for trænede dansere, der gerne vil lære mere om undervisningen og oprettelsen af ​​dansetal. Klasser kan omfatte dansteori og historie samt forskellige typer bevægelser. Studerende får ofte en bedre forståelse af dansekultur og dansformer rundt om i verden. De kan være i stand til at fokusere deres studier på en bestemt type koreografi. Udover musik og bevægelse kan kurser berøre fysiske sundhedsproblemer som fleksibilitet og muskeludvikling.

Efterbehandling af et danseprogram af denne art vil give kandidater med mange færdigheder, herunder kommunikation, forbedret danseteknik og kulturel bevidsthed. Disse evner tjener enkeltpersoner godt i dansestudiet såvel som i mange andre kreative og professionelle bestræbelser.

For at finde ud af, hvor meget et MA-program koster, skal eleverne kende varigheden af ​​et bestemt kursus samt den generelle undervisning på et bestemt universitet. Disse oplysninger kan indsamles ved at kontakte et admissions kontor.

For en person, der søger en karriere i dans, kan en Master i kunst i koreografi føre til mange muligheder. Nogle studerende går på arbejde som professionelle dansere eller som koreografer til professionelle shows. Denne grad kan gøre det muligt for kandidater at undervise i deres egen koreografi samt dansteori og andre tekstbaserede emner. Undervisningsstillinger er tilgængelige på både offentlige universiteter og private programmer. Nogle koreografer kan fortsætte med at åbne deres egne studier, leje plads og undervise deres foretrukne dansestil.

En Master of Arts i koreografi kan tjene på universiteter over hele kloden. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Koreografi Filter

MFA i koreografi

University of Roehampton London
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Udvikl din koreografiske identitet over to hele år som en del af et kreativt, samarbejdsvilligt og støttende miljø.

Læs mere

Master i koreografi

Fontys University of Applied Sciences
MA
Sep 2021
<
Deltid
<
24 måneder
31 Jan 2021
Engelsk
på universitet

Denne deltid 2 års innovative Joint Degree Master Choreography køres i fællesskab af Codarts Arts of Arts i Rotterdam og Fontys School of Fine and Performing Arts i Tilburg. P ...

Læs mere