Kosmetologi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Ofte dem, der opgraderer fra bacheloruddannelser ønsker at udvide deres karrieremuligheder og potentiale løn, og de gør det ved at forfølge en Master of Arts, eller MA. De fleste kandidatuddannelser kan være færdig inden for to eller tre år. Lige hvad er en MA i Kosmetolog? Denne programmer søger at forberede deltagerne til en vellykket karriere hjælpe folk med at forbedre deres udseend… Læs mere

Ofte dem, der opgraderer fra bacheloruddannelser ønsker at udvide deres karrieremuligheder og potentiale løn, og de gør det ved at forfølge en Master of Arts, eller MA. De fleste kandidatuddannelser kan være færdig inden for to eller tre år.

Lige hvad er en MA i Kosmetolog? Denne programmer søger at forberede deltagerne til en vellykket karriere hjælpe folk med at forbedre deres udseende. De fleste programmer understrege hårpleje, neglepleje, personlige æstetik og kosmetik ansøgning, og nogle fremhæver også et særligt aspekt af kosmetologi industri, såsom elektrolyse, voksning, hår farve eller makeup til tv eller film. Nogle programmer også fremhæve den menneskelige anatomi, kemi og fysiologi, mens andre koncentrere sig mere udelukkende på hår, makeup og negle artisteri. En oversigt over populære skønhed værktøjer og helseprodukter er også almindeligt i disse programmer.

Mange kosmetologer er forpligtet til at gennemgå videreuddannelse uddannelse for at opretholde licensure inden for kosmetologi. Derudover ens løn tendens til at stige ved siden af ​​uddannelsesniveau, uanset branche.

Der er ingen fast omkostninger forbundet med at tjene MA i Kosmetologi. Check med indlæggelser kontor hver skole af interesse for rettidige og præcise oplysninger tilmelding.

Dette program sigter mod at forberede de studerende til en række karrierer inden for kosmetologi området. Mange kandidater går videre til at arbejde som hår stylister, søm teknikere eller makeup artister. Nogle tager et iværksættersamfund tilgang og vælger at åbne deres egen salon, mens andre finder beskæftigelse i hoteller, kurbade og feriesteder. Nogle kandidater vælger at arbejde i den private sektor og tilbyde onsite søm, makeup eller hår pleje, mens andre vælger at undervise kosmetologi efter at have indhentet kandidatuddannelse.

Vores database er et godt sted at begynde at lære mere om de mange online kosmetologi kurser udbudt af skoler over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of Tartu
Tartu, Estland

Programmet kombinerer ledelse og design af spa-produkter, medicinske og fritid behandlinger og velvære.

Programmet kombinerer ledelse og design af spa-produkter, medicinske og fritid behandlinger og velvære. -
MA
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet