Filter
Humanistiske kandidater
Europa Studietype: Alle Hastighed: Alle

Latinamerikanske studier Europa - Latinamerikanske studier-programmer Latinamerikanske studier Europa

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Latinamerikanske studier Europa - Tag din Latinamerikanske studier Europa. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Latinamerikanske studier, Europa

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Leiden University

Den toårige multidisciplinære MA i Latinamerikanske Studier (Forskning) behandler banebrydende debatter om de sociale og kulturelle problemer i nutidige Latinamerika og C ... [+]

En tværfaglig tilgang

Leiden University Master i Latinamerikanske Studier (Forskning) er din mulighed for at udforske de sociale, kulturelle og historiske fortællinger, der skaber nutidige Latinamerika.

Undervist af internationale forskere, dette tværfaglige program centrerer sig om temaet "latinamerikanske moderniteter: modstand, genoplivning og forandring".

Fokus på et af tre specialområder

Udforsk de forskellige former for modernitet i Latinamerika inden for et af tre områder: kultur og identitet, forhold mellem stat og samfund og litteratur, kunst og medier . En komparativ tilgang til læring i arealstudier giver en bredere, global kontekst til alle spørgsmål.... [-]

Holland Leiden Haag
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Leiden University

Undervises af førende internationale lærde, kombinerer kandidatuddannelsen i latinamerikanske studier dybtgående viden med avanceret sprogundervisning. ... [+]

Master's in Latin American Studies ved Leiden University tilbyder avancerede sprogfærdigheder, specialiseret viden og reel erfaring fra latinamerikansk kultur og samfund.

Udforsk aktuelle udviklinger i Latinamerika

Undervises af forskere fra Leiden University internationalt anerkendte Humaniora afdeling samt vores partneruniversiteter i Latinamerikanske, tilbyder denne mester de nyeste indsigter om den sociale, politiske, sproglige og kulturelle udvikling, der forme Latinamerika.

Et vigtigt fokus er på at udvikle din flydende på spansk. Flere kurser og seminarer undervises på spansk og du opfordres til at udføre feltarbejde til din speciale i Latinamerika.

Specialiseret dig i et af tre disciplinære spor:... [-]

Holland Leiden Haag
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Passau

Master of Arts-programmet i nord- og latinamerikanske studier kombinerer nordamerikanske og latinamerikanske studier til en enkelt og unik pensum, der trækker fra en rækk ... [+]

Om programmet

Master of Arts-programmet i nord- og latinamerikanske studier kombinerer nordamerikanske og latinamerikanske studier til en enkelt og unik pensum, der trækker fra en række akademiske discipliner og giver sine studerende dybtgående indblik i de to amerikaer som forskellige enheder, såvel som deres globale bånd og relationer. Dette svarer på en stigende efterspørgsel efter kandidater med bred akademisk baggrund og specifik viden om Amerika, især på et tidspunkt, hvor nord og syd vokser sammen på mange niveauer, mens kløften mellem Europa og Amerika udvides.

Dette er et akkrediteret program, der har modtaget kvalitetsseglen for instituttet for akkreditering af studieprogrammer i Tyskland.... [-]

Tyskland Passau
Kontakt skolen
Tysk,Spansk,Portugisisk
Fuldtid
4 - 6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk