Filter
Humanistiske kandidater
Holland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Latinamerikanske studier i Holland - Latinamerikanske studier-uddannelser i Holland Latinamerikanske studier

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Latinamerikanske studier i Holland - Tag din MA i Holland. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Latinamerikanske studier, Holland

Leiden University

Den toårige multidisciplinære MA i Latinamerikanske Studier (Forskning) behandler banebrydende debatter om de sociale og kulturelle problemer i nutidige Latinamerika og C ... [+]

En tværfaglig tilgang

Leiden University Master i Latinamerikanske Studier (Forskning) er din mulighed for at udforske de sociale, kulturelle og historiske fortællinger, der skaber nutidige Latinamerika.

Undervist af internationale forskere, dette tværfaglige program centrerer sig om temaet "latinamerikanske moderniteter: modstand, genoplivning og forandring".

Fokus på et af tre specialområder

Udforsk de forskellige former for modernitet i Latinamerika inden for et af tre områder: kultur og identitet, forhold mellem stat og samfund og litteratur, kunst og medier . En komparativ tilgang til læring i arealstudier giver en bredere, global kontekst til alle spørgsmål.... [-]

Holland Leiden Haag
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Leiden University

Undervises af førende internationale lærde, kombinerer kandidatuddannelsen i latinamerikanske studier dybtgående viden med avanceret sprogundervisning. ... [+]

Master's in Latin American Studies ved Leiden University tilbyder avancerede sprogfærdigheder, specialiseret viden og reel erfaring fra latinamerikansk kultur og samfund.

Udforsk aktuelle udviklinger i Latinamerika

Undervises af forskere fra Leiden University internationalt anerkendte Humaniora afdeling samt vores partneruniversiteter i Latinamerikanske, tilbyder denne mester de nyeste indsigter om den sociale, politiske, sproglige og kulturelle udvikling, der forme Latinamerika.

Et vigtigt fokus er på at udvikle din flydende på spansk. Flere kurser og seminarer undervises på spansk og du opfordres til at udføre feltarbejde til din speciale i Latinamerika.

Specialiseret dig i et af tre disciplinære spor:... [-]

Holland Leiden Haag
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk