Filter
Humanistiske kandidater
Israel Studietype: alle Hastighed: alle

Ledelsesstudier i Israel - Ledelsesstudier-uddannelser i Israel Ledelsesstudier

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Når indskrevet i et management program, kan eleverne få mulighed for at få en grundlæggende forståelse af koncepter og teknikker, som kan være meget givende, da det kan forberede dem til en karriere i en række virksomheder.

Israel, officielt Staten Israel er et parlamentarisk demokrati i Mellemøsten, på den sydøstlige kyst af Middelhavet. Israel 's finansielle centrum er Tel Aviv, mens Jerusalem er landets ' s mest folkerige by, hvis det besatte Østjerusalem er inkluderet.

Ledelsesstudier i Israel - Tag din MA i Israel. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Ledelsesstudier, Israel

University of Haifa, International School

Det internationale MA-program i maritime civilisationer giver eleverne en ekstraordinær mulighed for at udforske de maritime samfunds historie, arkæologi og stof samt det ... [+]

. Programbeskrivelse

Det internationale MA-program i maritime civilisationer giver eleverne en ekstraordinær mulighed for at udforske de maritime samfunds historie, arkæologi og stof samt det naturlige miljø, de udviklede og de menneskeskabte miljøer, som de eksisterer i øjeblikket. Studerende, der indskriver sig i programmet, undersøger en række felter vedrørende maritime civilisationer og havmiljøet, herunder kyst- og undervandsarkæologi, havbiologi og økologi, maritime historie, maritime geologi og geomorfologi.

Tværfaglig pensum tilbyder avanceret viden og forskeruddannelse til studerende interesseret i at udforske menneskelige interaktioner med havet i et dynamisk læringsmiljø.... [-]

Israel Haifa
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk