Ledelsesstudier Oceanien - Ledelsesstudier-programmer Ledelsesstudier Oceanien

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år. Når indskrevet i et management program, kan eleverne få mulighed for at få en grundlæggende forståelse af koncepter og teknikker, som kan være meget givende,… Læs mere

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Når indskrevet i et management program, kan eleverne få mulighed for at få en grundlæggende forståelse af koncepter og teknikker, som kan være meget givende, da det kan forberede dem til en karriere i en række virksomheder.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Ledelsesstudier Oceanien - Tag din Ledelsesstudier Oceanien. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of the South Pacific USP
Suva, Fiji

Kandidatuddannelsen i Governance kan udfyldes på tre måder, med forbehold for godkendelse

Kandidatuddannelsen i Governance kan udfyldes på tre måder, med forbehold for godkendelse -
MA
Fuldtid
Engelsk
Feb 2020
på universitet