Filter
Humanistiske kandidater
Polen Studietype: alle Hastighed: alle

Ledelse i Polen - Ledelse-uddannelser i Polen Ledelse

Efter cirka to års specialiseret kursusaktiviteter i et udvalgt område, er studerende tildelt en MA eller kandidatgrad. Dette er ofte opnået efter at udfylde en bacheloruddannelse i samme eller lignende fagområde.

Hvad er en MA i Management i Polen? Uddannelsen giver den studerende en bred og dybdegående undervisning i ledelse. Eleverne begynder normalt ved at tage klasser i regnskab, finans, human resource, driftsstyring, og andre kurser, og kan vælge et område af specialisering. De, der har arbejdet i et vist antal år i en virksomhed kan vælge et andet spor, der er rettet mod fagfolk og omhandler emner som medarbejdermotivation, arbejdspladsen sikkerhed, business jura og etik, og internationale forretningsmæssige principper.

Fordelen ved en MA i Management er, at det størkner forretningen, finansielle og forvaltning viden og gør det muligt kandidater til at blive dygtige til at håndtere ledelsesteori og praktiske forretningsmæssige situationer.

Ikke alle programmer er de samme, og sådanne faktorer som skolens beliggenhed, tilgængelig online kurser, populariteten af ​​programmet, bl.a. påvirke prisen på hvert program. Studerende kan ansøge om finansiel støtte, såsom stipendier og tilskud eller at arbejde studie. En række elever forfølge en karriere, mens du arbejder hen imod grad på deltid.

De, der fuldføre en MA i Management kan komme ind i en verden af ​​arbejdet på et højere niveau med en generøs løn i en ledende stilling. Næsten alle mellemstore og store mellemstore virksomheder kræver kvalificeret ledelse, og denne grad giver kandidater en klar fordel i virksomhedernes verden.Kandidater kan også blive iværksættere og starte deres egne virksomheder eller arbejde på et konsulentfirma og tjene som rådgivere for virksomheder.

Det program, der er rigtige for dig venter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer

2 Results in Ledelse, Polen

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)

specialisering: International Management 2. specialisering: Small Business Economics & Management (SBE & M) ... [+]

Grad opnås

Humanistisk kandidat (cand.mag.)

VARIGHED

2 år

Sprog

Engelsk

ECTS-point

120

Programbeskrivelse

1.. Formålet med dette nye kandidatuddannelse i International Management er at udvikle fremtidige fagfolk, der er i stand til at udvikle ressourcefulde og innovative færdigheder og i stand til at forfølge succesfulde muligheder i det dynamiske internationale miljø. Denne kandidat i International Management giver dig mulighed for at udvide din erfaring ved at uddybe din viden inden for økonomi, menneskelige ressourcer, drift og markedsføring blandt andre strategiske områder, der alle præsenteres i en international sammenhæng. Den internationale ledelse viden og færdigheder avanceres gennem akademisk stringente kurser og forskellige interaktive undervisningsmetoder. ... [-]

Polen Gdańsk
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
WSPiA Interdisciplinary Centre for Business Studies

Denne kandidatuddannelse udbydes i samarbejde med Citadel School of Business (USA). ... [+]

Få din MA grad! Gør dit valg, skal du ikke spilde denne chance

Du læser om en kandidatuddannelse af usædvanlig karakter. Mange uddannelsesinstitutioner har i det XXI århundrede indså, at afhængigheden af ​​mønstrene for undervisning og læring XIX århundrede er en blindgyde. De har fundet ud af, at i en verden af ​​hurtige teknologiske vækst, skiftende geopolitiske realiteter (en to-supermagt verden omdanne til en én-supermagt internationale system, som igen glider ind i en multiple-elsystem med mange regionale magter), og endnu- til-Fathom demografiske forskydninger, bortset fra færdigheder og kompetencer skal man lære at tilpasse sig, bruge sin fantasi og kreativitet, værdsætte mangfoldighed og vælge optimale handlemuligheder. Faktisk uddannelse, især anden cyklus uddannelse, får en helt anden betydning i verden, hvor optagning et erhverv er ikke en livslang eventyr. På tidspunktet for din læser disse linjer mange erhverv, der ville være vigtige i dit liv ikke engang eksisterer. De ledende uddannelsesinstitutioner, derfor er begyndt at søge nye løsninger på problemet af moderne undervisning.... [-]

Polen Warsaw
April 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk