$close

Filtre

Se resultater

Deltid Lingvistik i Malaysia - Lingvistik -uddannelser i Malaysia Lingvistik

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise. Lingvistik er videnskabeligt baserede studier af menneskelige sprog. Dens studerende søger at forstå den kontekst, struktur, og betydningen af ​​sprog ved at sammenligne de eksisterende menneskelige sprog og studere deres ligheder og forskelle. Områder af undersøgelsen omfatt… Læs mere

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Lingvistik er videnskabeligt baserede studier af menneskelige sprog. Dens studerende søger at forstå den kontekst, struktur, og betydningen af ​​sprog ved at sammenligne de eksisterende menneskelige sprog og studere deres ligheder og forskelle. Områder af undersøgelsen omfatter fonologi, semantik og syntaks.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Minimer
Læs mere om at studere i Malaysia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Nottingham Malaysia
Semenyih, Malaysia

MA engelsk sprog og litteratur giver dig en mulighed for avanceret undersøgelse i moderne litterære studier og anvendt sprogvidenskab.

MA engelsk sprog og litteratur giver dig en mulighed for avanceret undersøgelse i moderne litterære studier og anvendt sprogvidenskab. -
MA
Fuldtid
Deltid
English (UK)
på universitet