$close

Filtre

Se resultater

Deltid Lingvistik Wales - Lingvistik -uddannelser i Wales Lingvistik , Wales

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise. Lingvistik er videnskabeligt baserede studier af menneskelige sprog. Dens studerende søger at forstå den kontekst, struktur, og betydningen af ​​sprog ved at sammenligne de eksisterende menneskelige sprog og studere deres ligheder og forskelle. Områder af undersøgelsen omfatt… Læs mere

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Lingvistik er videnskabeligt baserede studier af menneskelige sprog. Dens studerende søger at forstå den kontekst, struktur, og betydningen af ​​sprog ved at sammenligne de eksisterende menneskelige sprog og studere deres ligheder og forskelle. Områder af undersøgelsen omfatter fonologi, semantik og syntaks.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Cardiff University
Cardiff, Det Forenede Kongerige

Tilbyder viden og ekspertise til at tage dig ind i en rolle i ethvert erhverv, der kræver specialiseret sprogbevidsthed, herunder sprogundervisning.

Tilbyder viden og ekspertise til at tage dig ind i en rolle i ethvert erhverv, der kræver specialiseret sprogbevidsthed, herunder sprogundervisning. -
MA
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet