Lingvistik / Sprogvidenskab i USA - Lingvistik / Sprogvidenskab-uddannelser i USA Lingvistik / Sprogvidenskab

Lingvistik / Sprogvidenskab i USA - Lingvistik / Sprogvidenskab-uddannelser i USA Lingvistik / Sprogvidenskab

Lingvistik / Sprogvidenskab

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Feltet af lingvistik søger at forbinde lyd til betyder som en form for kommunikation. Studerende af lingvistik typisk studere struktur, syntaks, fonologi og semantik. Kandidater med en grad i lingvistik arbejde i forskellige områder, herunder skrivning, undervisning, maskine sprog, og søgemaskine design.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Lingvistik / Sprogvidenskab i USA - Tag din MA i USA. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

MA i lingvistik

Northeastern Illinois University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år August 2019 USA Chicago Grayslake + 2 mere

MA i lingvistik fokuserer på at undersøge sprog fra både teoretiske og funktionelle tilgange. Vores dynamiske læseplan kombinerer kerneundersøgelser i sprogstrukturen (fonologi, morfologi, syntaks, semantik) med nuværende tilgange inden for sociolingvistik, sprogindkøb, psykolingvistik, sprogkontakt, world Englishes, truede sprog og sprogdokumentation, diskursanalyse og identitetsstudier. [+]

MA i lingvistik fokuserer på at undersøge sprog fra både teoretiske og funktionelle tilgange. Vores dynamiske læseplan kombinerer kerneundersøgelser i sprogstrukturen (fonologi, morfologi, syntaks, semantik) med nuværende tilgange inden for sociolingvistik, sprogindkøb, psykolingvistik, sprogkontakt, world Englishes, truede sprog og sprogdokumentation, diskursanalyse og identitetsstudier.

Vores omhyggeligt designet læseplan giver eleverne et solidt fundament i studiet og forståelsen af ​​det menneskelige sprog som en konvergens mellem genetiske, psykologiske og sociale systemer og netværk. Vi træner eleverne til kritisk at undersøge og analysere verden inden for og omkring dem - færdigheder, der kan anvendes til undervisning, læseplanlægning, virksomhedskulturer, juridiske sammenhænge, ​​interkulturel kommunikation, retsmedicin, kunstig intelligens, forlagsvirksomhed, rådgivning, talepatologi og børneudvikling . Kendskab til hvordan og hvorfor vi bruger sprog bringer os tættere på at forstå, hvem vi er, og hvordan vi kan påvirke vores verdener.... [-]


Ma i lingvistik (sprog og kommunikation)

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 USA Washington

MA i sprog og kommunikation er et professionelt orienteret program inden for lingvistikafdelingen ved Georgetown University. Dette program dyrker stærk forskning og analytiske evner i sociolingvistik, specielt diskursanalyse (fx narrativ analyse og krydskulturel kommunikation), etnografi og pragmatik. Programmet er designet til at forbinde disse teorier til at praktisere inden for en række fagområder. [+]

MA i sprog og kommunikation er et professionelt orienteret program inden for lingvistikafdelingen ved Georgetown University. Dette program dyrker stærk forskning og analytiske evner i sociolingvistik, specielt diskursanalyse (fx narrativ analyse og tværkulturel kommunikation), etnografi og pragmatik. Programmet er designet til at forbinde disse teorier til at praktisere inden for en række fagområder.

Dette program er velegnet til universitetsstuderende med en BA eller BS (med majors herunder, men ikke begrænset til, humaniora og samfundsvidenskab) interesseret i at anvende deres sociolinguistic uddannelse i faglige sammenhænge. Desuden er dette program også egnet til medlemmer af arbejdsstyrken (offentlige og private sektorer), der søger fremskridt, eller dem, der ønsker yderligere legitimationsoplysninger for medicinske, juridiske eller erhvervsskole.... [-]