MA Kaunas - MA programmer i Kaunas - MA Kaunas

MA Kaunas - MA programmer i Kaunas - MA Kaunas

Kandidat

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Republikken Litauen er det officielle navn på landet. Det findes i det nordlige del af Europa. Litauen værdsætter videnskab og teknologi i deres uddannelsessystem højt. Det har de grundlæggende aspekter af primær, sekundære og tertiære uddannelsesniveauer. Litauen er en anden førende land i levering af kunst, videnskab, teknik og teknologiske kurser. Litauen har konfronteret en række udfordringer i de videregående uddannelser de sidste års, der førte til oprettelsen af ​​20 universiteter til at forbedre dens tilgængelighed.

Kaunas er blevet berømt for sin kulturelle arv og akademisk værdi. Uddannelsesinstitutioner i byen, såsom Vytautas Magnus University, litauiske University of Health Sciences, og Aleksandras Stulginskis University har bemyndigelse menneskelig kapital med uddannelse af høj kvalitet siden år.

MA Kaunas - Tag din MA i Kaunas. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MA I Offentlig Politik Og Sikkerhed

Kaunas University of Technology
på universitet Fuldtid September 2018 Litauen Kaunas

Masteruddannelsen Offentlig politik og sikkerhed er designet til at udvide dit perspektiv og skærpe specifikke færdigheder for at forberede dig til at være en professionel leder i den offentlige sektor. [+]

Masteruddannelsen Offentlig politik og sikkerhed er designet til at udvide dit perspektiv og skærpe specifikke færdigheder for at forberede dig til at være en professionel leder i den offentlige sektor. Programmet vil inspirere og forberede dig til at være en kompetent aktør i offentlige politikker og sikkerhedsprocesser og tage bevisbaserede beslutninger. Gør en indflydelse i verden, forfølge magtfulde ideer og fremme din evne til at lede!

Formålet med uddannelsen er at forberede fagfolk med høj kompetence med dybtgående viden inden for offentlig styring og politiske teorier, der er i stand til at analysere og evaluere sikkerhedsprocesser i komparativt perspektiv at designe og implementere relevante analyser, der anvender sofistikerede metodologiske tilgange, der danner baggrund for problem løsning af anbefalinger.... [-]


Master I Arkitektur

Kaunas University of Technology
på universitet Fuldtid 4 - 5 år September 2018 Litauen Kaunas

En dynamisk, innovativ og praktisk samtidig implementeres programmet via Studio metode. Studiekurser er integreret i en enkelt kompleks opgave: Elever lærer arkitekturrelaterede principper for tegning, sammensætning, fysik, materialets styrke osv. og anvende direkte i projektet, de arbejder på. [+]

En dynamisk, innovativ og praktisk samtidig implementeres programmet via Studio metode. Studiekurser er integreret i en enkelt kompleks opgave: Elever lærer arkitekturrelaterede principper for tegning, sammensætning, fysik, materialets styrke osv. og anvende direkte i projektet, de arbejder på.

En anden eksklusivitet af programmet lægger i den historiske, kulturelle, teoretiske og filosofiske kritisk analyse af eksisterende typologier, der er forbundet med design af æstetiske prototyping der integrerer konstruktioner, mekaniske, økologiske og økonomiske analyser.

Denne udvidede bacheloruddannelse fører til kandidatuddannelsen (5 år programmet).

Seneste softwareværktøjer ... [-]