MA Klaipeda - MA programmer i Klaipeda - MA Klaipeda

MA Klaipeda - MA programmer i Klaipeda - MA Klaipeda

Kandidat

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Republikken Litauen er det officielle navn på landet. Det findes i det nordlige del af Europa. Litauen værdsætter videnskab og teknologi i deres uddannelsessystem højt. Det har de grundlæggende aspekter af primær, sekundære og tertiære uddannelsesniveauer. Litauen er en anden førende land i levering af kunst, videnskab, teknik og teknologiske kurser. Litauen har konfronteret en række udfordringer i de videregående uddannelser de sidste års, der førte til oprettelsen af ​​20 universiteter til at forbedre dens tilgængelighed.

Beliggende ved mundingen af ​​floden Dane byen Klaipeda er den tredje største by i Litauen med høj standard uddannelsessystem. Klaipeda uddannelsesinstitutioner til formål at tilbyde værdige uddannelsesydelser i liberale videnskaber og kunstarter gennem ansete universiteter som LLC International University og Klaipėdos Universitetas.

MA Klaipeda - Tag din MA i Klaipeda. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mester I TESOL

LCC International University
på universitet Fuldtid 4 semestre January 2018 Litauen Klaipeda

Master i TESOL program på LCC International University er rettet mod et bredt publikum. Den er designet til dem, der er villige til at uddybe deres viden om anvendt lingvistik samt dem, der ønsker et indgående kendskab til fremmedsprog undervisningsmetoder og deres praktiske anvendelse i internationale sammenhænge. [+]

Kandidatuddannelser i TESOL er almindelige i mange dele af verden, men er nye til Litauen. Denne internationale program følger tre centrale principper: teoretisk sprogkundskaber, anvendt videnskabelig forskning, og den praktiske anvendelse af både teori og forskning. Kernen i dette program består af sociolingvistik og lingvistik, som er kombineret med ledelse og sprogundervisning pædagogik.

Faculty Testimonies fra LCC International University på Vimeo.

Den MA i TESOL program på LCC International University er rettet mod et bredt publikum. Den er designet til dem, der er villige til at uddybe deres viden om anvendt lingvistik samt dem, der ønsker et indgående kendskab til fremmedsprog undervisningsmetoder og deres praktiske anvendelse i internationale sammenhænge. Især er det program designet til: - gymnasielærere er villige til at berige deres faglige og metodiske kompetencer; - Personer, der har modtaget deres bacheloruddannelse og ønsker at forfølge en karriere i engelsk undervisning i en stadig mere flersproget verden; - Personer, der er interesseret i sprog program administration og ledelse; - Personer, der er interesseret i forskning inden for anvendt lingvistik. ... [-]