Filter
Humanistiske kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Luftfart-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En kandidatuddannelse gives til studerende efter at have gennemført forskningsintensive kurser på postgraduate niveau, typisk over en periode på et til tre år. For mange studerende er indtjening en MA et naturligt skridt på vejen fra bacheloruddannelse til en lønnet karriere, da denne grad kan forbedre en studerendes kvalifikationer og indtjeningsevne.

Hvad er en MA i luftfart? Denne uddannelse forbereder kandidater til ledende stillinger inden for luftfartsindustrien med kurser, der fokuserer på sikkerhedsspørgsmål, sikkerhed, optimering af operationer og brug eller design af instruktionssystemer. Kandidater kan desuden lære om lufthavnsdesign, drift og ledelse. I sidste ende får de studerende erfaring med at foretage dybtgående forskning og udføre matematiske analyser for at vurdere industrielle problemer og identificere potentielle løsninger.

Da denne grad hjælper eleverne med at udvikle en mere omfattende forståelse af luftfartsoperationerne, kan det være til fordel for piloter, flyingeniører, flyvelederne, lufthavnschefer og ejere af fly chartervirksomheder. Mange af disse fagfolk kan være kvalificeret til at overgå til flere seniorroller efter at have tjent denne grad.

Omkostningerne ved at opnå en MA i luftfart kan variere stort set mellem institutionerne. Institutionens placering, kursets længde og gebyrstrukturen kan alle påvirke de endelige omkostninger. Det er tilrådeligt, at eleverne kontakter de institutioner, de kan deltage i, for at få mere præcise oplysninger om udgifterne i forbindelse med dette program.

Efter at have optjent en MA, kan fagfolk, der ikke allerede har ledelsesstillinger, forfølge disse stillinger i lufthavne eller private virksomheder. Kandidater kan også finde beskæftigelse med offentlige myndigheder, der regulerer flyoperationer og sikkerhedsprotokoller; I disse roller kan fagfolk tilbyde råd om effektiviteten af ​​eksisterende politikker eller oprettelsen af ​​nye politikker. Kandidater kan også vælge at forblive i flere hands-on roller, såsom kaptajn eller pilot, mens de nyder større beskæftigelsesmuligheder på grund af deres avancerede uddannelser.

Mange elever kan tro, at enhver luftfartsrelateret grad ville kræve individuel kursusarbejde. Men nogle institutioner tilbyder også virtuelle programmer. Hvis du vil lære mere om denne mulighed og de tilgængelige programmer, er det nemt at komme i gang. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den skole du ønsker.

 

Læs mere Minimer

2 Resultater i Luftfart

UWL University of West London

Kandidatuddannelsen i International Tourism and Aviation Management søger at samle teorier, begreber og praksis for at udvikle kritiske forståelser af en lederskole inden ... [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen i International Tourism and Aviation Management søger at samle teorier, begreber og praksis for at udvikle kritiske forståelser af en lederskole inden for turisme eller luftfartsindustrien.

MA giver mulighed for at forbedre forskningsmæssige færdigheder for at fremme beskæftigelsesegnetheden inden for turisme eller luftfartsindustrien. Det tilbydes som et års fuldtids- og toårigt deltidsuddannelse. Dette kursus leveres i en internationalt anerkendt institution.

Hvorfor vælge dette kursus?

I løbet af kurset vil du vedtage en tværfaglig tilgang til studiet af turisme og luftfartsforvaltning ved at trække på internationalt casestudiemateriale for at forstå de globale aktiviteter inden for turisme og luftfartssektoren.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
IUBH University of Applied Sciences

Bringer kunder og varer hurtigt og sikkert til deres destination - disse er nøgleopgaverne inden for luftfartsforvaltning. Men i øverste ledelse er også markedets stillin ... [+]

Luftfartsforvaltning - fremtidig luftfartsindustri

Bringer kunder og varer hurtigt og sikkert til deres destination - disse er nøgleopgaverne inden for luftfartsforvaltning. Men i øverste ledelse er også markedets stilling og effektivitet i dine hænder.

Med Master i Luftfartsforvaltning forvandler du din passion for luftfart og logistikprocesser til et erhverv. Med dette studieprogram vil du erhverve den nødvendige knowhow inden for lufttrafikstyring for at overtage senere ledelsesansvar i et branchespecifikt selskab med internationale forretningsaktiviteter.

dataHvilke karrieremuligheder har du inden for luftfartsforvaltning?Masteruddannelsen med fokus på luftfartsforvaltning gør dig til en eftertragtet ekspert inden for luftfart. Som fremtidige ledere tager du ansvaret for flytrafik og logistik. Mulige arbejdsgivere af en flytrafikchef er f.eks. Luftfartsselskaber, transport / logistikvirksomheder, leverandører og serviceudbydere, managementkonsulenter og lufthavne.Kandidater fra IUBH er højt anset i både nationale og internationale virksomheder. På vores "Karrieredage" har du allerede mulighed for at lave indledende kontakter med fremtidige arbejdsgivere under dine studier.... [-]
Tyskland Bad Honnef Berlin Munich
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk