Luftfart Europa - Luftfart-programmer Luftfart Europa

Luftfart Europa - Luftfart-programmer Luftfart Europa

Luftfart

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Virksomheder i flyselskab fremstilling og flyvekontrol, blandt andre, kan ansætte studerende, der har studeret luftfart. Dette felt beskæftiger sig med de praktiske aspekter af flyrejser, som design, brug og miljøbelastning. Det omfatter også undersøgelse i teknik og fysik.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Luftfart Europa - Tag din Luftfart Europa. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master i luftfartsforvaltning

IUBH University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 2 - 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Bringer kunder og varer hurtigt og sikkert til deres destination - disse er nøgleopgaverne inden for luftfartsforvaltning. Men i øverste ledelse er også markedets stilling og effektivitet i dine hænder. [+]

Luftfartsforvaltning - fremtidig luftfartsindustri

Bringer kunder og varer hurtigt og sikkert til deres destination - disse er nøgleopgaverne inden for luftfartsforvaltning. Men i øverste ledelse er også markedets stilling og effektivitet i dine hænder.

Med Master i Luftfartsforvaltning forvandler du din passion for luftfart og logistikprocesser til et erhverv. Med dette studieprogram vil du erhverve den nødvendige knowhow inden for lufttrafikstyring for at overtage senere ledelsesansvar i et branchespecifikt selskab med internationale forretningsaktiviteter.

dataHvilke karrieremuligheder har du inden for luftfartsforvaltning?Masteruddannelsen med fokus på luftfartsforvaltning gør dig til en eftertragtet ekspert inden for luftfart. Som fremtidige ledere tager du ansvaret for flytrafik og logistik. Mulige arbejdsgivere af en flytrafikchef er f.eks. Luftfartsselskaber, transport / logistikvirksomheder, leverandører og serviceudbydere, managementkonsulenter og lufthavne.Kandidater fra IUBH er højt anset i både nationale og internationale virksomheder. På vores "Karrieredage" har du allerede mulighed for at lave indledende kontakter med fremtidige arbejdsgivere under dine studier. [-]

Ma international turisme og luftfart forvaltning med praktik

UWL University of West London
på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige London

Kandidatuddannelsen i international turisme og luftfart Management søger at forberede håbefulde individer for en ledelsesmæssig karriere inden for enten den turisme og luftfartsindustrien. [+]

International Turisme MA og Aviation Management med Praktik

Kandidatuddannelsen i international turisme og luftfart Management søger at forberede håbefulde individer for en ledelsesmæssig karriere inden for enten den turisme og luftfartsindustrien. For eksisterende praktiserende læger, det giver mulighed for at udvikle og redefinere viden og vurdere tendenser og skiftende ledelsespraksis inden for deres branche. Det tilbydes som en et år på fuld tid og to årig deltidsuddannelse kursus.

Den Praktikprogrammet søger at give de samme strenge og udfordrende program af professionelle praksis som MA, men har den ekstra fordel, herunder en 24 uger lønnet praktik indarbejdet i studietiden. Dette gør den ideel til studerende, der ønsker at tilføje en praktisk dimension til deres studier og forstå de krav, tilsyn og ledelse på arbejdspladsen. Findes i hele turisme og luftfartsindustrien både i Storbritannien og i udlandet Praktik muligheder. Praktikken processen er koordineret af universitetets eget dedikerede praktik team og trækker på kontakter med over tre tusinde arbejdsgivere. ... [-]