Filter
Humanistiske kandidater
Luxembourg Studietype: Alle Hastighed: Alle

MA i Luxembourg - MA-uddannelser i Luxembourg MA

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Luxembourg, officielt Storhertugdømmet Luxembourg er et land i Vesteuropa, omkranset af Belgien, Frankrig og Tyskland.

MA i Luxembourg - Tag din MA i Luxembourg. Alle MA-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Master i Arkitektur er en to-årig engelsksprogede program, som kombinerer både en traditionel pensum af arkitektonisk uddannelse og en profileret program struktureret omk ... [+]

Den Master i arkitektur er en toårige engelsksprogede program der kombinerer både en traditionel pensum af arkitektonisk uddannelse og en profileret program struktureret omkring tre hovedtemaer: arkitektur, europæisk urbanisering og globalisering.

Master i Arkitektur uddanner kommende arkitekter med særlige supplerende kompetencer inden for forskning og viden inden for byplanlægning især europæiske urbanisme og globalisering.

Master i Arkitektur fokuserer på:

arkitektonisk og byplanlægning på forskellige skalaer i en europæisk sammenhæng, med vægt på de strategiske aspekter af design arkitektoniske og urbane forskning med arkitektoniske midler (planer, sektioner, opstalter, diagrammer, perspektiver), med særlig fokus på europæisk urbanisering forskning om virkningen af ​​globaliseringen for byer og regioner, samt sammenlignende analyse af typologier i arkitektur og urbanisering på verdensplan ... [-]
Luxembourg Esch-sur-Alzette
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk