MASTERSTUDIES

Lys og lyd Beaconsfield - Lys og lyd-uddannelser i Beaconsfield Lys og lyd, Beaconsfield

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

For dem, der er interesseret i tekniske teatergrader, kan undersøgelsen af ​​lys og lyd være interessant. Normalt med fokus på akustik og dramatisk belysning kan studiet af lys og lyd hjælpe eleverne med at forstå, hvordan man placerer lys og skaber interessante lydeffekter under sceneproduktioner.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Lys og lyd Beaconsfield - Tag din MA i Beaconsfield. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Lys og lyd, Beaconsfield Filter

MA i lyddesign til film og tv

National Film and Television School
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidater fra dette kursus vinder BAFTA'er og flere andre priser hvert år. Vores elever har vundet den studerende afdeling af Los Angeles-baserede Golden Reel Awards for ...

Læs mere