MASTERSTUDIES

Lys og lyd-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Et Master of Arts-program er designet til den kandidatstuderende, der søger at udnytte en professionel færdighed inden for et bestemt kunstnerisk område. Disse programmer tager typisk to eller tre år at fuldføre, selvom tidsrammen kan variere.

Hvad er en MA i lys og lyd? Denne grad tilbyder træning i to af de vigtigste designelementer til både scene og skærm. Studerende kan tage grundklasser, der dækker designteori, produktionsstyring og visuelle og lydstudier. For dem, der er interesseret i film- og tv-karriere, kan kurser dække brugen af ​​specifikt udstyr, såsom mikrofoner, optageudstyr og redigeringssoftware. Kandidater kan lære om, hvordan belysning og lyd justeres i efterproduktionen, samt hvordan fysiske rum påvirkes af forskellige lyskilder.

En kandidat for kunst i lys og lyd kan yde yderst nyttige færdigheder, såsom kritisk tænkning, visuel bevidsthed og kunstnerisk design. Disse evner kan hjælpe enkeltpersoner med at fremme deres designkarriere, men de er også nyttige i det daglige liv.

For at finde ud af prisen på et program skal potentielle studerende kende specifikke detaljer om kurset, de håber at tage. Det er bedst at nå ud direkte til et universitet for at få en bedre forståelse af de samlede omkostninger.

Efter at en person har gennemført de krævede klasser og tjent denne MA, bliver mange job tilgængelige. For de kandidater, der søger at arbejde i filmproduktion, kan job være til rådighed i lyddesign, lydteknik og lysdesign. Kandidater begynder ofte at arbejde som produktionsassistenter i film og tv, for at bygge deres CV'er, og derefter arbejde op ad stigen. Denne grad er også meget nyttig for dem, der ønsker at arbejde på designteams til live-arrangementer, herunder teatralske produktioner, fotoskutter og koncerter i alle typer spillesteder.

Master of Arts i Lights and Sound grader tilbydes verden over på universiteter af alle størrelser. Hvis du er interesseret i at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

4 Resultater i Lys og lyd Filter

MA i lyd (kunst, produktion, design)

Bath Spa University
MA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Udvikl din egen signaturlyd og produktionsstil gennem denne fremadrettede musiksammensætning og lydproduktionskursus. Du vil kunne skræddersy MA Sound (Production) kursusets i ...

Læs mere

MA i lyddesign til film og tv

National Film and Television School
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidater fra dette kursus vinder BAFTA'er og flere andre priser hvert år. Vores elever har vundet den studerende afdeling af Los Angeles-baserede Golden Reel Awards for ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Design for Teater, Film og Tv - Produktion Design

Aalto University
MA
Aug 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Det største inden for produktionsdesign involverer uddannelse af kunstneriske designere, der er ansvarlige for den visuelle, operationelle og produktionsenhed for filmprodukti ...

Læs mere

MA i lys i performance

Rose Bruford College of Theatre and Performance
MA
Okt 2020
<
Fuldtid
<
13 måneder
Engelsk
på universitet

The Light in Performance MA tilbyder en unik mulighed for at udforske aktuelle anvendelser og anvendelser af lys som materiale til ydeevne. Programmet er rettet mod lysspecial ...

Læs mere