MA Glen - MA programmer i Glen - MA Glen

MA Glen - MA programmer i Glen - MA Glen

Kandidat

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Malta er et sydeuropæisk land i Middelhavet 80 km syd for Sicilien og 333 km nord for Libyen. Malta dækker lidt over 316 km ², hvilket gør det til et af verdens 's mindste og tættest befolkede lande.

Den smukke hovedstad Malta er Valletta kendt for at være hjemsted for nogle af de bedste uddannelsesinstitutioner. Universiteter som University of Malta er kendt for bred vifte af kurser og succesfulde alumni.

MA Glen - Tag din MA i Glen. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Havforvaltning

University of Malta
på universitet Fuldtid October 2018 Malta Glen

Denne kandidatuddannelse på Ocean Governance der tilbydes af University of Malta i samarbejde med Den Internationale Ocean Institute er unik i sin tilgang - det har til formål at skabe en videnbase, der er væsentlige juridiske, men som også dykker ind i de naturlige og samfundsvidenskab for at bestemme, hvordan en effektiv regelsæt skal fungere . [+]

Ocean Governance er et emne af stigende betydning og bekymring i det 21. århundrede. Den 1982 FN havretten konventionen og andre folkeretlige instrumenter er nyttige værktøjer, der sikrer reglen om international havret. Uanset deres værdifulde bidrag nye internationale vedrører i det væsentlige er baseret på den eskalerende krise i manglende bæredygtighed, anstifte et presserende behov for at udforske nye tværfaglige tilgange til havforvaltning ,. Åbenbart, kræves en mere omfattende, retlig ramme for at forbedre den måde, hvorpå staterne og deres statsborgere opretholde retsstatsprincippet i havområder uden for national jurisdiktion og i regulering menneskeskabte aktiviteter, der påvirker havet og dets ressourcer. Nye spørgsmål og trusler, såsom globale maritime sikkerhed, bæredygtig udnyttelse af havene og deres ressourcer, samt forbindelsen mellem naturvidenskab, socioøkonomiske krav og loven, kræver en tværfaglig tilgang til fremme af læring og forskning i havet regeringsførelse.... [-]