close

Filtre

Se resultater

Markedsføring-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

For studerende, der søger at fremme deres karriere gennem uddannelse, er arbejdet mod en Master of Arts (MA) et prisværdigt valg. Universiteter tilbyder universiteter over hele verden deres MA-programmer på en række områder. Hvad er en MA i Marketing? Denne grad bygger ofte på en virksomhed, ledelse eller endda psykologi baggrund. Studerende, der studerer markedsføring, vil bygge videre p… Læs mere

For studerende, der søger at fremme deres karriere gennem uddannelse, er arbejdet mod en Master of Arts (MA) et prisværdigt valg. Universiteter tilbyder universiteter over hele verden deres MA-programmer på en række områder.

Hvad er en MA i Marketing? Denne grad bygger ofte på en virksomhed, ledelse eller endda psykologi baggrund. Studerende, der studerer markedsføring, vil bygge videre på deres baggrundskendskab for at lære, hvordan virksomheder og produkter kører frem i den moderne verden. Efterhånden som marketingstudierne skrider frem, afgrenes de ud i specialiserede områder som sociale medier, produktstyring og PR. Ofte vil fokus være på kommunikation med en kunde eller klient under hensyntagen til en forretningsmæssig tankegang. Da verdens økonomi bliver mere og mere globaliseret, spiller marketing en voksende rolle i at kommunikere værdi til globale kunder.

Ved at studere for en MA i Marketing lærer eleverne, hvordan de bedst kan imødekomme andres ønsker og behov, en færdighed, der tjener dem godt i deres relationer med andre. Studerende fokuserer også på tværkulturelle spørgsmål og international eksport, felter, der udvider deres kulturelle verdensbillede og kan føre til rejser for dem i internationale studier.

Siden tidspunktet for optjening af en kandidats grad i markedsføring varierer ofte, afhængigt af den studerendes tidsplan, vil omkostningerne blive baseret på den tid, der bruges på programmet og den valgte skole. Studerende skal kontrollere omkostningerne ved marketingprogrammet, de søger at finde ud af mere.

Marketing er et bredt studieområde, og karriererne fra en MA i Marketing er lige så forskellige. Kandidater kan finde sig selv at krydse grænser i international forretning som produktledere eller kontoadministratorer. Lokalt er graduate of marketing ofte i høj efterspørgsel i karriere som salgsrepræsentanter, PR-specialister, salgschefer, personalespecialister, business intelligence-analytikere og driftsledere. På grund af stigningen i global markedsføring forventes disse karriere at fortsætte med at vokse.

Normal 0 falsk falsk falsk EN-US JA X-NONE At tjene en kandidats grad i marketing kan starte en studerendes karriere i nye muligheder. Universiteter over hele verden tilbyder dette program til potentielle studerende. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.