$close

Filtre

Se resultater

Materialeteknologi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts er en høj grad, der typisk følger en bachelorgrad og er ofte en forudsætning for ph.d.-programmer. For mange studerende og fagfolk er dette en utrolig præstation, da det indikerer et niveau af ekspertise og erfaring inden for et bestemt felt. I mange tilfælde følger nye og bedre karrieremuligheder efter afslutningen af ​​en kandidatgrad. Hvad er en MA i Materialeviden… Læs mere

En Master of Arts er en høj grad, der typisk følger en bachelorgrad og er ofte en forudsætning for ph.d.-programmer. For mange studerende og fagfolk er dette en utrolig præstation, da det indikerer et niveau af ekspertise og erfaring inden for et bestemt felt. I mange tilfælde følger nye og bedre karrieremuligheder efter afslutningen af ​​en kandidatgrad.

Hvad er en MA i Materialevidenskab? Hovedprogrammet er at udvikle syntetiske og biologiske polymerer, metaller og keramik. Mange institutioner anvender en tværfaglig tilgang til at inddrage viden om tekstilvidenskab, materialeteknik og relevant forarbejdningsteknologi. Studerende får mulighed for at vælge mellem kurser som fibervidenskab, tekstilkemi, materialefysik og beklædning. I nogle programmer er mode design og praktisk problemløsning også nøgleelementer i instruktion.

Professionelle og akademikere vælger at afslutte en MA i Materials Science for at få en konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet og at få en dyb forståelse for deres industri. Med den viden, de udvikler i skolen, finder eleverne, at de er mere parate til at klatre over virksomhedens stige.

Den samlede udgift af en MA vil variere afhængigt af institutionen. Udsatte studerende bør tage hensyn til det finansielle aspekt, som de forsker programmer. Enkeltpersoner kan ofte reducere omkostningerne med online instruktion eller fremskyndet kurser.

Med en MA i Materialevidenskab kan kandidater arbejde som materialingeniører inden for tekstilindustrien. På den måde kan de også blive produkt- og procesudviklingsspecialister eller ledere. Nogle tidligere studerende finder arbejde som metallurger eller forskere, der specialiserer sig i udvinding og forarbejdning af forskellige metaller. Derudover positionerer nogle kandidater sig selv for en succesfuld iværksættervirksomhed.

Online kursusarbejde er en relativt ny måde at lære, men det er effektivt for mange studerende. Der er også mange studieforløb til rådighed over hele verden. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Temple University Tyler School of Art and Architecture
Philadelphia, USA

Tylers Fibers & Material Studies-program omfatter en dristig, tværfaglig tilgang til en af verdens ældste og mest tilgængelige traditioner: at arbejde med fibre. Studerend ... +

Tylers Fibers & Material Studies-program omfatter en dristig, tværfaglig tilgang til en af verdens ældste og mest tilgængelige traditioner: at arbejde med fibre. Studerende skubbes til at forfine deres æstetiske, samarbejde, omfatte en bred definition af materialeforskning og bidrage til vitale diskussioner om historie, identitet, aktuelle sociale spørgsmål og mere. Gennem dynamiske begivenheder og projekter som det årlige Wearable Art Show og Natural Dye Garden (kilden til morgenfruerne ovenfor) skaber Tyler Fibers & Material Studies studerende spændende samtaler med kunstnere og studerende i hele skolen, Temple University og Philadelphia, hjemsted for et pulserende fibersamfund og DIY-scene. -
MA
Engelsk