$close

Filtre

Se resultater

Mekatronik-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts grad, eller MA, er en postgraduate grad, der kan involvere en kombination af klasser og forskning. Dette program tager normalt mellem et og to år at fuldføre. Hvad er en MA i mekatronik? Mekatronik er et udtryk, der oprindeligt blev brugt til at beskrive kombinationen af ​​mekanik og elektronik; nu har begrebet udvidet til at omfatte andre teknologiske felter som elektrot… Læs mere

En Master of Arts grad, eller MA, er en postgraduate grad, der kan involvere en kombination af klasser og forskning. Dette program tager normalt mellem et og to år at fuldføre.

Hvad er en MA i mekatronik? Mekatronik er et udtryk, der oprindeligt blev brugt til at beskrive kombinationen af ​​mekanik og elektronik; nu har begrebet udvidet til at omfatte andre teknologiske felter som elektroteknik, maskinteknik, computerteknik og meget mere. Det korte svar er, at denne grad fokuserer på klasser og forskning, der kan lære dig færdigheder og viden inden for forskellige teknikområder, der beskæftiger sig med mekaniske og computersystemer. Dette felt er vokset eksponentielt med fremme af teknologi, og du kan lande en karriere på en række forskellige områder.

Med de færdigheder, man lærer at tjene sin mastergrad i mekatronik, kan man finde karrierer i teknologisk forkant og kan skabe løsninger på udfordrende problemer samt opnå en øget løn på en række områder.

Udgifterne til videregående uddannelse kan virke skræmmende, fordi det kan variere meget mellem skoler og lande. De fleste skoler er villige til at hjælpe dig med at finde den finansiering, du har brug for at lykkes. At undersøge fremtidige skoler for omkostningsforventninger er det bedste første skridt.

Med en MA i mekatronik kan du forvente at finde karriere inden for områder som rumfart, medicin, forbrugerprodukter og mange flere. Disse karriere fokuserer alle på at integrere teknologien i områder, hvor det er mest brug for og kan ses som innovativt. For eksempel kan du bruge din grad på det medicinske område til at oprette og kontrollere diagnostisk udstyr, kunstige lemmer og organer eller endda kirurgisk udstyr. Dette studieområde kan også hjælpe dig med at lave og præsentere forskellige opfindelser, som kan øge livskvaliteten for dem omkring dig.

Ansøgning om en MA online kan være så enkel som at gennemse programoversigter og finde den der bedst passer til dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
WSG: The University of Economy in Bydgoszcz
Bydgoszcz, Polen

Mekatronik er en forholdsvis ny disciplin i anvendt videnskab, der er skabt som følge af dyb sammensmeltning af forskellige teknologiske områder, såsom elektronik, mekanik, au ... +

Mekatronik er en forholdsvis ny disciplin i anvendt videnskab, der er skabt som følge af dyb sammensmeltning af forskellige teknologiske områder, såsom elektronik, mekanik, automatisering og robotteknik. -
MA
Fuldtid
på universitet