$close

Filtre

Se resultater

Mekatronik Bydgoszcz - Mekatronik-uddannelser i Bydgoszcz Mekatronik, Bydgoszcz

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år. Der kan være en stor efterspørgsel efter ingeniører med en mekatronik baggrund på grund af den brede anvendelsesområde for den disciplin. Tiltrækningskraft en… Læs mere

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Der kan være en stor efterspørgsel efter ingeniører med en mekatronik baggrund på grund af den brede anvendelsesområde for den disciplin. Tiltrækningskraft en karriere, der involverer mekatronik omfatter udvikling og arbejde med cutting-edge teknologier samt en forholdsvis høj startløn.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Bydgoszcz har mange turistattraktioner. Byen er ikke kun kendt for sin pragt, men også anerkendt for nogle af de berømte uddannelsesinstitutioner. Kazimierz Wielki University, University of Technology og Life Sciences i Bydgoszcz og University Collegium MEDICUM er den ansete institutioner i byen.

Mekatronik Bydgoszcz - Tag din MA i Bydgoszcz. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Polen
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
WSG: The University of Economy in Bydgoszcz
Bydgoszcz, Polen

Mekatronik er en forholdsvis ny disciplin i anvendt videnskab, der er skabt som følge af dyb sammensmeltning af forskellige teknologiske områder, såsom elektronik, mekanik, au ... +

Mekatronik er en forholdsvis ny disciplin i anvendt videnskab, der er skabt som følge af dyb sammensmeltning af forskellige teknologiske områder, såsom elektronik, mekanik, automatisering og robotteknik. -
MA
Fuldtid
på universitet