Filter
Humanistiske kandidater
Holland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Mellemøststudier i Holland - Mellemøststudier-uddannelser i Holland Mellemøststudier

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Mellemøsten regionen har oplevet enorm uro gennem historien. Programmer, der fokuserer på Mellemøststudier, giver eleverne mulighed for at lære mere om landene i denne region, hvordan de har udviklet sig og hvilke kampe de står overfor i dag.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Mellemøststudier i Holland - Tag din MA i Holland. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

3 Resultater i Mellemøststudier, Holland

Leiden University

Leiden University Master i Mellemøsten Studier (Forskning) er designet til højtydende studerende og tilbyder uovertruffen ressourcer og ekspertise. ... [+]

Leiden University kandidatuddannelse i mellemøstlige studier (forskning) er designet til højtydende studerende og tilbyder uovertruffen ressourcer og ekspertise.

Mellemøsten og islamiske studier på Leiden University har ry for en bredde og dybde af ekspertise, som er uovertruffen i Europa. Du kan udforske emner, der dækker stort set hele Mellemøsten både i tid og geografi.

Fleksibilitet til at konstruere dit eget program

Dette toårige forskeruddannelsesprogram giver dig mulighed for frit at kombinere emner fra syv fokusområder: tyrkiske studier; Arabiske studier; Nordafrikanske studier; Persiske studier; Islam; Østlige kristendom; og moderne mellemøstlige studier.... [-]

Holland Leiden Haag
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Leiden University

Mellemøsten Studieafdeling ved Leiden University er blandt de største i sin art i Europa og et førende center for akademisk forskning. Kandidatuddannelsen i Mellemøststud ... [+]

Institut for Mellemøstlige studier ved Leiden University er blandt de største i sin slags i Europa og et førende center for akademisk forskning. Kandidatuddannelsen i mellemøstlige studier drager fordel af denne ekspertise på enhver måde.

Et helt nyt arabisk væggedag takket være fejringen af ​​400 års arabisk i Leiden.

Lær af ledende forskere på området

Programmet i Mellemøsten kan hjælpe dig til at blive en myndighed for, hvad der i mange år har været en region med konstant politisk, etnisk og religiøs omvæltning. Læring fra anerkendte, internationalt respekterede akademikere, vil du fordype dig i en lang række relevante og moderne emner. Disse kan omfatte historie, kulturer og sprog i Tyrkiet, Persien og Israel, om islam og alle ting arabisk samt internationale forbindelser og den politiske økonomi i Mellemøsten.... [-]

Holland Leiden Haag
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Groningen

Kandidatuddannelsen i mellemøstlige studier fokuserer på moderne og aktuelle temaer, mens den tilbyder intensivt studietilgang. Vi leverer også et kandidatuddannelse og / ... [+]

Islamisk stat, flygtninge fra Syrien, Israel og Palæstina, Mellemøsten er daglige nyheder. Er du interesseret og vil du vide mere om denne fascinerende region?

Mellemøstlige studier i Groningen understreger den aktuelle udvikling i Mellemøsten. Du studerer fire kerneemner: historie, politik, kultur og religion. Der er tre specialiseringer i det første semester: Konflikt, internationale organisationer og forskningsseminar. Det andet semester er til praktik i Mellemøsten eller til en tutorial. Du afslutter dine studier med at skrive en speciale.

Hvad tilbyder vi dig? Forhindrende synspunkter om nylige konflikter i Mellemøsten med fokus på jihadisme og krigen i Syrien. Forståelse af De Forenede Nationers og den arabiske ligas rolle i Mellemøsten. Kulturelle tilgange til Mellemøsten inden for film og litteratur.... [-]

Holland Groningen
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk