MA i Mexico - MA-uddannelser i Mexico MA

MA i Mexico - MA-uddannelser i Mexico MA

Kandidat

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

MA i Mexico - Tag din MA i Mexico. Alle MA-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere

Master of Arts i bæredygtig udvikling (Online med korte residenter i Vermont og i udlandet)

SIT Graduate Institute
Undervisning både online og på universitetet Deltid 2 år September 2019 Mexico Oaxaca

I de seneste årtier er økonomisk forskelsbehandling og ødelæggelse af miljøet blevet stadig mere udtalt. Opdag, hvordan de nuværende systemer har ført til dagens voksende ulighed, fattigdom og uholdbar brug af naturressourcer og udvikle færdigheder til at skabe forandringer på en række arenaer. [+]

Oversigt

I de seneste årtier er økonomisk forskelsbehandling og ødelæggelse af miljøet blevet stadig mere udtalt. Opdag, hvordan de nuværende systemer har ført til dagens voksende ulighed, fattigdom og uholdbar brug af naturressourcer og udvikle færdigheder til at skabe forandringer på en række arenaer.

Hvad du vil lære

Vedvarende ændring kræver indkøb fra alle interesserede parter. Lær værktøjerne til deltagende undersøgelse og design for at udvikle samarbejdsløsninger, der gavner flere interessenter.

Identificere huller i den nuværende bæredygtige udviklingspolitik og hvordan innovativt økosocialt design kan anvendes på disse områder.

Få et globalt, komparativt perspektiv på bæredygtig udvikling og regenerering på tværs af forskellige geografiske, økologiske, socioøkonomiske, kulturelle og politiske sammenhænge.... [-]


Kunstmester i klassisk arkæologi

Unitelma Sapienza
Online Fuldtid 2 år Åben tilmelding Mexico Mexico Online

Kandidatuddannelsen i klassisk arkæologi repræsenterer en stor innovation blandt italienske universitets kurser. De berømte studier i arkæologi i Rom Sapienza Universitet er kombineret med Unitelma Sapienza Universitets online værktøjer, som giver italienske og internationale brugere et eksklusivt og prestigefyldt træningsprojekt. Denne kandidatuddannelse er en universitetsgrad, der tildeles i fællesskab af de to partneruniversiteter. [+]

Målsætninger

Kandidatuddannelsen i klassisk arkæologi repræsenterer en stor innovation blandt italienske universitets kurser. De berømte studier i arkæologi i Rom Sapienza Universitet er kombineret med Unitelma Sapienza Universitets online værktøjer, som giver italienske og internationale brugere et eksklusivt og prestigefyldt træningsprojekt. Denne kandidatuddannelse er en universitetsgrad, der tildeles i fællesskab af de to partneruniversiteter.

Kandidatuddannelsen i klassisk arkæologi sigter mod at give en grundig uddannelse inden for klassisk arkæologi. Især er det gennem en didaktisk metode, der kombinerer både traditionelle (arkæologiske, sproglige-filologiske, kunstneriske) og innovative ressourcer (anvendelse af de mest avancerede metoder til viden om materialekulturen) at uddanne de sekundære kandidater i arkæologiske og historiske færdigheder.... [-]