MA i Mexico - MA-uddannelser i Mexico MA

MA i Mexico - MA-uddannelser i Mexico MA

Kandidat

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

MA i Mexico - Tag din MA i Mexico. Alle MA-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere

Kunstmester i klassisk arkæologi

Unitelma Sapienza
Online Fuldtid 2 år Åben tilmelding Mexico Mexico Online

Kandidatuddannelsen i klassisk arkæologi repræsenterer en stor innovation blandt italienske universitets kurser. De berømte studier i arkæologi i Rom Sapienza Universitet er kombineret med Unitelma Sapienza Universitets online værktøjer, som giver italienske og internationale brugere et eksklusivt og prestigefyldt træningsprojekt. Denne kandidatuddannelse er en universitetsgrad, der tildeles i fællesskab af de to partneruniversiteter. [+]

Målsætninger

Kandidatuddannelsen i klassisk arkæologi repræsenterer en stor innovation blandt italienske universitets kurser. De berømte studier i arkæologi i Rom Sapienza Universitet er kombineret med Unitelma Sapienza Universitets online værktøjer, som giver italienske og internationale brugere et eksklusivt og prestigefyldt træningsprojekt. Denne kandidatuddannelse er en universitetsgrad, der tildeles i fællesskab af de to partneruniversiteter.

Kandidatuddannelsen i klassisk arkæologi sigter mod at give en grundig uddannelse inden for klassisk arkæologi. Især er det gennem en didaktisk metode, der kombinerer både traditionelle (arkæologiske, sproglige-filologiske, kunstneriske) og innovative ressourcer (anvendelse af de mest avancerede metoder til viden om materialekulturen) at uddanne de sekundære kandidater i arkæologiske og historiske færdigheder.... [-]


Master of Arts i bæredygtig udvikling (Online med korte residenter i Vermont og i udlandet)

SIT Graduate Institute
Undervisning både online og på universitetet Deltid 2 år September 2019 Mexico Oaxaca

I de seneste årtier er økonomisk forskelsbehandling og ødelæggelse af miljøet blevet stadig mere udtalt. Opdag, hvordan de nuværende systemer har ført til dagens voksende ulighed, fattigdom og uholdbar brug af naturressourcer og udvikle færdigheder til at skabe forandringer på en række arenaer. [+]

Oversigt

I de seneste årtier er økonomisk forskelsbehandling og ødelæggelse af miljøet blevet stadig mere udtalt. Opdag, hvordan de nuværende systemer har ført til dagens voksende ulighed, fattigdom og uholdbar brug af naturressourcer og udvikle færdigheder til at skabe forandringer på en række arenaer.

Hvad du vil lære

Vedvarende ændring kræver indkøb fra alle interesserede parter. Lær værktøjerne til deltagende undersøgelse og design for at udvikle samarbejdsløsninger, der gavner flere interessenter.

Identificere huller i den nuværende bæredygtige udviklingspolitik og hvordan innovativt økosocialt design kan anvendes på disse områder.

Få et globalt, komparativt perspektiv på bæredygtig udvikling og regenerering på tværs af forskellige geografiske, økologiske, socioøkonomiske, kulturelle og politiske sammenhænge.... [-]