MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Miljøvidenskab -programmer, Søg efter den bedste Miljøvidenskab programmer her! - Miljøvidenskab

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

En studerende udfylde en miljømæssig studier program er parat til at arbejde i en række forskellige områder med fokus på at løse problemer med miljøet. Disse områder omfatter lov, uddannelse, forskning, teknik, ledelse og regeringen. En kandidat kan arbejde som lobbyist, naturforsker, park ranger eller miljøingeniør.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning Miljøvidenskab Programmer: Søg her for Miljøvidenskab -programmer. Få alle skole og Fjernundervisning Miljøvidenskab oplysninger directely, spare tid og kontakte Miljøvidenskab indlæggelser her!

2 Resultater i Miljøvidenskab, Fjernundervisning Filter

Master of Arts i Ocean Governance

University of Malta
MA
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Dette kandidatuddannelsesprogram om havstyring, der tilbydes online af University of Malta i samarbejde med International Ocean Institute, er unikt i sin tilgang - det sigter ...

Læs mere

MA i samfundsvidenskab med vægt i økopsykologi og miljøvidenskab

Viridis Graduate Institute
MA
Sep 2021
Engelsk
Online

Master of Arts-graden (MA.Soc.Sc) er designet til at udstyre studerende med økologisk viden, psykologiske kapaciteter og kommunikationsevner, der er nødvendige for at påvirke ...

Læs mere