Mode i Finland - Mode-uddannelser i Finland Mode

Mode i Finland - Mode-uddannelser i Finland Mode

Mode

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

En mode-program kan lære enkeltpersoner om design og trends vedrørende tøj, tilbehør og sko. Studerende kan udforske forskellige stilarter samt historien om mode og hvordan man designer unikke stykker.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Mode i Finland - Tag din MA i Finland. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Kandidatuddannelsen I Mode-, Tøj- Og Tekstildesign

Aalto University
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Programmet uddyber og udvider elevernes færdigheder inden for mode-, tøj-, tekstil- og samlingsdesign på et højt kunstnerisk og fagligt niveau, strategisk tænkning samt skabelse, koordinering og ledelse af mode- og designkonceptprocesser. [+]

Holistisk tænkning, kreativitet og innovation i kernen i mode-, tøj- og tekstilstudier. Er du interesseret i at udforske mere? Besøg Fashion, Tøj og Tekstil Programmets hjemmeside http://fact.aalto.fi/ for kursushøjdepunkter, spændende visualer af vores elevernes værker og mere information om studiemulighederne og fakultetets medlemmer.

Uddannelsesmål (læringsresultater)Indholdsresultater

Programmet uddyber og udvider elevernes færdigheder inden for mode, tøj og tekstil design på et højt kunstnerisk og fagligt niveau. Studerende udvikler deres kreative vision og ledelsesfærdigheder til mode, tøj, tekstil og samling design. Designprocessen omfatter hele vejen fra koncept og indledende design til marketing og salg. Kreativitet og nye fremtidsrettet ideer lægges vægt på hvert trin i processen. Kernen i programmet er forståelsen af ​​modetsystemet og dens indvirkning på samfund og erhvervsliv. Grundlæggende og anvendt forståelse af bæredygtighedsproblemer i mode- og tekstilområdet er givet. Studerende udfordres til at undersøge mulighederne for ny teknologi, nye materialer og innovative designløsninger i både fysiske og digitale medier.... [-]