Filter
Humanistiske kandidater
Polen Studietype: alle Hastighed: alle

Mode i Polen - Mode-uddannelser i Polen Mode

En MA eller kandidatgrad er designet til studerende, der har afsluttet en bachelor-grad, og som har brug for eller ønsker dybdegående studier i et emne efter eget valg. Disse programmer tager typisk mellem et og to år, og kan være påkrævet for højere beskæftigelse.

Hvad er en MA i Fashion i Polen? Graden tilbydes af kunstskoler og regelmæssige universiteter, og mange tager en tværfaglig tilgang til at forstå verden af ​​mode og design. En række forelæsninger er rettet mod mode teori. Eleverne arbejder ofte individuelt og i fællesskab på en projekter og tage kurser i kostume design, designer syning, mode tegning, mode og populær kultur og meget mere. Ved afslutningen af ​​kandidatuddannelsen, vil en kandidat ofte have en portefølje af designprojekter at vise til potentielle arbejdsgivere eller kan fortsætte et projekt for yderligere udvikling.

Kandidatuddannelsen konsoliderer sin tidligere kursusaktiviteter i mode, kunst og design og tager det til det næste niveau med en fuldstændig forberedelse til arbejdslivet i modebranchen eller for avancerede studier i marken.

Omkostningerne ved en MA i Fashion afhænger af skolen eller universitetet tilbyder den grad, længden af ​​kurset, og de materialer, man skal købe for at gennemføre projekter. Et antal studerende kan kvalificere sig til muligheder finansiel støtte, såsom studielån, tilskud, stipendier og arbejde undersøgelse.

De, der fuldføre en MA i Fashion kan anvendes i industrien i forskellige kapaciteter. Nogle arbejder for store eller små designere, bliver købere til varehuse eller vindue kommoder eller kan gå i gang i en karriere inden for mode journalistik. Andre kandidater kan åbne en butik eller starte deres egen mode linje, mens fremvisning og salg af deres oprindelige design.Organisering modeshows, skaber mode-orienterede blogs og kortfilm kan være andre muligheder for graduate.

Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

1 Results in Mode, Polen

Other options within this field of study:
University of Arts in Poznań

Institut for Scenografi på fakultetet for arkitektur og design består af fem designere, som gennemfører en tværfaglig design og kunstnerisk pædagogisk arbejde rettet mod ... [+]

Master of Arts (MA) i Stage Design & Fashion Design

&nbsp

Institut for Scenografi på fakultetet for arkitektur og design består af fem designere, som gennemfører en tværfaglig design og kunstnerisk pædagogisk arbejde rettet mod bevidste og ansvarlige udformningen af ​​visuel identitet 'stage'-de nærmeste omgivelser. Stage Design og Fashion Design som specialiseringer henvises til at skabe 'lejlighedsvise rum' (teater, TV-studie, udstillinger, shows, briller, parader osv.).

&nbsp

&nbsp

Program Stage Design (Scenografi)

&nbsp

Institut for Scenografi på fakultetet for arkitektur og design består af fem tegnestuer som gennemfører en tværfaglig design og kunstnerisk pædagogisk arbejde rettet mod bevidste og ansvarlige udformningen af ​​visuel identitet 'stage'-nærmeste miljø.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk