Mundtlig historie-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts er en form for højere læring. Denne type af kandidatgrad tilbydes af universiteter rundt om i verden. De fleste fuldtidsstuderende afslutter en MA i et eller to år. Hvad er en MA i mundtlig historie? Det er en kandidat-niveau undersøgelse af fortællende historiefortælling. Kurser kan dykke i den måde, som historier påvirker hvordan folk i forskellige kulturer tænker og… Læs mere

En Master of Arts er en form for højere læring. Denne type af kandidatgrad tilbydes af universiteter rundt om i verden. De fleste fuldtidsstuderende afslutter en MA i et eller to år.

Hvad er en MA i mundtlig historie? Det er en kandidat-niveau undersøgelse af fortællende historiefortælling. Kurser kan dykke i den måde, som historier påvirker hvordan folk i forskellige kulturer tænker og opfører sig. Studerende kan bruge digital lyd- og videoproduktion til at fortælle historier. Hvert universitet kan have forskellige veje til deres programmer, men mange vil kombinere foredrag, forskning og diskussioner for at hjælpe eleverne med at lære. Nødvendige kurser kan ligner mundtlige traditioner, oral historie metode og teori, folktales og kultur, mundtlig historie feltarbejde, mytologi, fortolkning af oral historie og terapeutiske processer af orale.

Denne type uddannelse er gavnlig, fordi den giver eleverne de evner, de kan bruge i en række arbejdsindstillinger. For eksempel kan deltagerne lære at gennemføre interviews, analysere taler og redigere digital lyd. Stærke kommunikations- og lyttefærdigheder gør det lettere for en person at deltage i livet, mens mange arbejdsgivere har brug for arbejdstagere med digitale redigeringsevner.

Hvis en studerende er interesseret i en MA i Oral History, kan han eller hun finde ud af prisen på denne grad. Fordi undervisningen kan variere fra skole til skole, er det bedst at kontakte universitetet direkte for at få et skøn.

Det brede udvalg af studier, der udføres i dette uddannelsesprogram, kan forberede eleverne til at arbejde i museer, medier, uddannelser eller advocacyorganisationer. For eksempel er nogle kandidater gået på at blive professorer, human resource specialister, historikere, arkivikere, museumskonsulenter, firmakommunikationsmedarbejdere, medieunderholdningschefer og lydredaktører. Andre studerende kan vælge at bruge denne uddannelse som grundlag for en ph.d.-grad.

Uanset hvor du bor, er denne type uddannelse tilgængelig. Mange universiteter over hele verden tilbyder en MA i mundtlig historie på campus og online. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
The Graduate Institute
Bethany, USA

Den toårige Master of Arts i Writing and Oral Traditions-programmet er for alle interesserede i:

Den toårige Master of Arts i Writing and Oral Traditions-programmet er for alle interesserede i: -
MA
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet