MASTERSTUDIES

Musik i Schweiz - Musik-uddannelser i Schweiz Musik

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Studier i musikken giver en berigende oplevelse i både akademiske og tekniske forfølgelser af musik. Fra musikteori og historie til performance og komposition, musik programmer tilbyder en bred vifte af områder, hvorfra man kan studere. 

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Musik i Schweiz - Tag din MA i Schweiz. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Musik, Schweiz Filter

Kandidatuddannelsen i musikpræstation / Specialiseret musikpræstation i klassisk musik

Zurich University of the Arts
Schweiz, Zürich
MA
Februar 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Studerende af kandidatuddannelserne i klassisk musik ved Zurich University of the Arts er en del af et internationalt fællesskab.

Læs mere

Master Of Arts (MA) I Musik

Lucerne University of Applied Sciences and Arts
Schweiz, Lucerne
MA
Februar 2020
<
Fuldtid
på universitet

De uddannelser til Master of Arts i Musik (klassisk musik, jazz og folkemusik) bliver undervist i tysk. Lærere kan blive enige om at undervise på et fremmed sprog, er imidlert ...

Læs mere