19 MA Programmer i Musik i USA for 2024

MA Programmer i Musik i USA for 2024Filter
    • Chicago, USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Væk musikken inde i alle. Din viden, erfaring og lidenskab kan inspirere den næste generation af kunstnere og kunstnere.

    • Arlington, USA

    Fuldtid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Master of Music -programmet er designet til den studerende, der har en bachelorgrad i musik eller dets påvist tilsvarende og giver videreuddannelse inden for fire forskellige områder (se nedenfor).

    • Medford, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Studerende i MA i musik har den enestående mulighed for at studere bredt på tværs af fem spændende underdiscipliner - komposition, dirigering, etnomusikologi, musikvidenskab og teori - mens de får en fokuseret træning i en af dem.

    • San Francisco, USA

    Fuldtid

    4 semestre

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    MA i lyddesign giver studerende fokuseret studietræning i lyddesign, digitale lydarbejdsstationer og industristandardpraksis i at skabe lydverdener til visuelle medier. Der lægges vægt på kreative lyddesignteknikker og redaktionel praksis i lagdeling af lyde i synkronisering med visuelle medier.

    • Pasadena, USA

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Den Vocal Performance store fokuserer på at give vokalister værktøjer til at "komme til musikken" som fuldgyldige partnere med store instrumentalister og producenter. Programmet er taljeret til lidenskaber af hver studerende og præsenterer dem mulighed for at få feedback fra fagfolk i A & R, optagelse, film & tv og live touring.

    • Atlanta, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk, Kanuri

    Master of Arts in Music-graden er beregnet til at give talentfulde musikere, der har afsluttet en bachelorgrad i musik, til at forfølge intensive kandidatstudier i performance.Master of Arts in Music-graden tilbydes med anvendte koncentrationer inden for klaver, orgel, stemme, moderne popmusik, orkesterinstrumenter, komposition, dirigering, kirkemusik og nutidig kristen musik.

    • Fort Lauderdale, USA

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Hvis du vil gøre en karriere ud af at skrive, kan Nova Southeastern University's Dual Admission-program i komposition, retorik og digitale medier være det rigtige for dig. Du kan gemme dit sæde i NSU's kandidatuddannelse, mens du optjener din bachelorgrad, mens du holder dine mål klar, mens du får erfaringer fra den virkelige verden og opbygger relationer med dine professorer og kammerater.

    • Cedar City, USA

    På campus

    Engelsk

    Southern Utah University's Master of Music in Music Technology grad er et 30-kredit timeprogram designet til at forberede kandidater til at arbejde i musikfaget - leveret helt online. Studerende tilmelder sig kernekurser i musikteknologi og vælger derefter et studiesti - Performance Technology eller Studio Technology. Studerende interagerer med et fakultet af arbejdende musikfagfolk og jævnaldrende og lærer at bruge de værktøjer, der maksimerer rækkevidden som musiker.

    • Los Angeles, USA

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Kandidatuddannelsen i kirkemusik er designet til at forberede den studerende filosofisk, praktisk og teologisk på en karriere inden for mange aspekter af kirkemusikministeriet. Ved at integrere studier i teologi og musik hjælper dette program den studerende med at udvikle og forbedre hans / hendes færdigheder som kirkemusiker.

    • Anza, USA

    Engelsk

    Jubilee College of Music's Master of Arts in Music-grad er designet til at udvikle avancerede lærde og ministeriets ledere, der vil imødekomme behovene hos professionelle og effektive musikministerietjenester over hele verden. Kurser i dette 45-timers kandidatuddannelse uddanner studerende som professionelle musikere og musikforskere med et solidt bibelsk fundament.

    • Kalamazoo, USA

    Engelsk

    Master of Arts in Music grad er en forskeruddannelse, der kulminerer med en skriftlig afhandling og en offentlig præsentation (forelæsning eller forelæsning / betragtning). Mulige fokusområder for afhandlingen inkluderer (men er ikke begrænset til) musikhistorie, musikteori, etnomusikologi, historisk præstationspraksis, musikteknologi og tværfaglige emner, der vedrører musik med andre områder.

    • Cedar Falls, USA

    Engelsk

    University of Northern Iowa School of Music betragtes som et af de fineste musikprogrammer i Midtvesten og er akkrediteret af National Association of Schools of Music. Studerende i dette program fortsætter med at udvikle deres egen omfattende viden om musik gennem studium af musikteori, historie og analyse inden for Graduate Music Core.

    • Online USA

    På campus

    Engelsk

    Baptist College of Florida tilbyder tre kandidatgrader. Master of Arts in Christian Studies er en forskningsorienteret grad for at forberede kandidater til forskellige former for kristen tjeneste.

    • Anaheim, USA

    Engelsk

    Master of Arts in Music-graden er en to-årig grad designet til at give muligheder for avanceret musikstudie og til at udvikle uddannede, professionelle musikere inden for de professionelle områder med performance og generelt musikskab. Programmet MA i musik søger at give professionel musikalsk træning i både kirkelig og verdslig musik og at give studerende muligheder for at studere og opleve musik og dele deres musikalske liv med offentligheden. MA i musik grad tildeles efter en vellykket afslutning af 48 semestertimer med kandidatarbejde.

    • Michigan, USA

    Engelsk

    Graduate Degrees tilbydes i Master of Arts og Master of Music. Gradsmuligheder inkluderer: samarbejdspiano, komposition, dirigering (blæs, kor og orkester), jazzstudier, musikuddannelse, musikoptræden (messing, percussion, klaver, strygere, stemme og træblæsere), musikteori, musikvidenskab og klaverpædagogik .