MASTERSTUDIES

Instrumentalmusik i Ungarn - Instrumentalmusik-uddannelser i Ungarn Instrumentalmusik

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

En grad i et musikinstrument program er værd at overveje for alle interesserede i at blive en professionel sanger eller instrumentalist. Læreplanen for et sådant program indeholder normalt kurser som komposition, teori, præstation og intensiv undersøgelse af et valgt instrument.

En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

Instrumentalmusik i Ungarn - Tag din MA i Ungarn. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Instrumentalmusik, Ungarn Filter

MA i klassisk musikpræstation (klaver, violin, fløjte, guitar)

University of Pécs
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Disse programmer er til den virkelig engagerede - for de unge kunstnere, der har det mål at være på scenen regelmæssigt. I de instrumentelle præstationer holdes to gange om ug ...

Læs mere