MASTERSTUDIES

Musikvidenskab-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En MA er en sti af undersøgelse åben for studerende. Denne grad er med til at forberede de studerende til specialiserede karriere indenfor deres valg ved at give værdifuld viden og erfaring.

Hvad er en MA i musikvidenskab? Denne grad kan variere meget fra skole til skole, men fokus er altid på det akademiske studie af musik. Der er mange forskellige tilgange til studiet af musik, hvilket betyder, at studerende på disse programmer kan blive udsat for en række forskellige metoder i løbet af deres studier. Som et felt inden for humaniora, disse programmer omfatter ofte kurser, der fokuserer på krydsfeltet mellem historie, antropologi, matematik og musik.

En vigtig fordel for at studere musik fra en akademisk synspunkt er, at det giver de studerende en dybere forståelse af og forståelse for de forskellige genrer af musik.Musik er mere kompleks end mange mennesker er klar over, og kandidater fra disse programmer kan ofte nyde musik på et helt nyt niveau, end de nogensinde kunne før deres studier.

Hver MA i musikvidenskab programmet omfatter forskellige omkostninger. Undervisningen i særdeleshed er meget varierende, ligesom registreringsafgifter. Kontakt de enkelte skoler direkte for mere information.

Som et resultat af det faktum, at musikvidenskab er en meget åben felt, der omfatter menneskets historie og psykologi samt filosofi og akustik musik, kan denne grad udslag i et vilkårligt antal givende og fascinerende karriere. Kandidater, der ønsker at forfølge det akademiske studie af musik videre kan blive professionelle musikologer, gennemføre deres egen forskning og produktion akademisk skrivning på området. Studerende kan også vælge at blive musikere selv, eller at undervise i musik.

Hvis musikvidenskab lyder som den rette vej for undersøgelse for dig, det første skridt mod at indskrive i et program er at finde den ideelle skole for at opfylde dine behov. Du kan bruge vores søgbare liste over programmer for at få en fornemmelse for de forskellige MA i musikvidenskab programmer. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

4 Resultater i Musikvidenskab Filter

MA i musik

University of Birmingham - College of Arts and Law
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Music MA er et fleksibelt program designet til at imødekomme dem med en bred vifte af interesser og specialiteter. Det opfattes som et 'næste trin' efter bacheloruddannelsen, ...

Læs mere

Master i musikvidenskab

Utrecht University
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Vores forskningsmester i musikvidenskab vil træne dig i avanceret forskning, samtidig med at du får akademisk indsigt i de teoretiske og kunstneriske principper, der understøt ...

Læs mere

Avanceret mester moderne musik

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dem, der vælger Advanced Master i Contemporary Music program på Royal Conservatory / School of Arts Gent arbejde under vejledning af ictus og SPECTRA nutidig musik ensembler, ...

Læs mere

Master i Anvendt Musikvidenskab

Utrecht University
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Programmet Applied Musicology fokuserer på den musikalske infrastruktur og tilbyder den specifikke viden og færdigheder, der kræves for en musikolog til at fungere vellykket i ...

Læs mere