MASTERSTUDIES

Musikvirksomhed i Det Forenede Kongerige - Musikvirksomhed-uddannelser i Det Forenede Kongerige Musikvirksomhed

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Musikvirksomhed i Det Forenede Kongerige - Tag din MA i Det Forenede Kongerige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Musikvirksomhed, Det Forenede Kongerige Filter

MA i musik business management

University of Westminster
Det Forenede Kongerige, London
MA
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette kursus er højt anset for både musik erhvervsuddannelse og branchen som helhed. Det vil forberede dig til at blive en af de næste generationer af musikindustriens ledere ...

Læs mere

MA i musik industri ledelse og kunstner udvikling

UWL University of West London
Det Forenede Kongerige, London
MA
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Kommerciel succes og en vedvarende karriere inden for musikbranchen afhænger i stigende grad af kunstnerens evne til at oprette deres egne små pladeselskaber, administrere der ...

Læs mere