MASTERSTUDIES

Musikvirksomhed-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En MA er en avanceret grad, der giver dybdegående, koncentreret instruktion i et udvalgt område. Studerende kan bruge graden til at fremme karriere, koncentrere sig om et bestemt aspekt af deres område, eller forberede sig til at fortsætte studier på ph.d.-niveau.

Hvad er en MA i musikbranchen? Studier centrerer om forretningsmæssige aspekter af musik frem for præstationsevne. Studerende vil få en grundig forståelse af musikbranchen og lære at skabe en vellykket musikvirksomhed. Instruktion i marketingstrategier giver studerende mulighed for at bruge teknologi og andre værktøjer til at generere faninteresse. Lederskab og etik kurser undersøger behovet for etiske valg på områder som behandling af kunstnere og intellektuelle ejendomsrettigheder. Erhvervsfinansiering giver færdigheder til finansanalyse og finansieringsaktiviteter. Studieordningen kan indeholde statistik, ledelsesregnskab, informationsteknologi, menneskelig adfærd og ledelse i musikbranchen.

Forfølgelsen af ​​graden giver fordele for både personlig og professionelt liv. En forståelse af salgsfremmende aktiviteter hjælper eleverne med at skabe tillid og kan forbedre de daglige interaktioner. Kurser i ledelse og etik øger beslutningstagningskapaciteten på alle niveauer.

Udgifterne til programmet varierer alt efter skolens placering, tid til færdiggørelse og læseplan. Gennem undersøgelse af globale muligheder kan eleverne bestemme det bedste valg, der passer til deres behov.

Karrieremuligheder er rigelige for specialister inden for alle områder af musikbranchen. Industrien trives på uddannede fagfolk i såvel operationer som præstationer. Jobs er tilgængelige i musikudgivelse, markedsføring og distribution af optagelser, styring af online streaming-tjenester, kontrakter og licens, ophavsret og musikteknologi. Kandidater kan også anvende deres færdigheder inden for kommunikation, marketing og PR for at fremme kunstnere og musikalske grupper. Professionelle er også nødt til at planlægge og styre koncertture og optagelsessessioner.

En mastergrad i musikbranchen giver mulighed for at tage en ledende rolle i en hurtig og stærk konkurrencedygtig industri. Begynd din avancerede træning i dag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Musikvirksomhed Filter

MA i Musikvirksomhed

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Denne master of arts-program kombinerer de uovertrufne kunstneriske ressourcer i New York City, verdens musikforretnings hovedstad, med tværfagligt kursusarbejde, herunder kur ...

Læs mere

MA i musik business management

University of Westminster
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette kursus er højt anset for både musik erhvervsuddannelse og branchen som helhed. Det vil forberede dig til at blive en af de næste generationer af musikindustriens ledere ...

Læs mere