Filter
Humanistiske kandidater
Finland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Områdestudier i Finland - Områdestudier-uddannelser i Finland Områdestudier

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Undersøgelserne sigt området er generelt anvendes til en bred vifte af samfundsvidenskabelige og humanistiske områder. Area undersøgelser udnytte flere akademiske forskningsområder at undersøge geografi, politik og kultur i en bestemt lokalitet.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Områdestudier i Finland - Tag din MA i Finland. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Områdestudier, Finland

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Turku

Kandidatuddannelsen i østasiatiske studier (ØST) giver en unik mulighed for at få indgående kendskab til de dynamiske samfund i det moderne Østasien. ... [+]

utu.fi/degrees

Få indgående kendskab til nutidens østasiatiske samfund og blive specialist i verdens mest dynamiske region!Kandidatuddannelsen i østasiatiske studier (ØST) giver en unik mulighed for at få indgående kendskab til de dynamiske samfund i det moderne Østasien.

Studerende får ekspertise i østasiatisk nutidshistorie, politik og samfund og lærer samfundsvidenskabelige forskningsmetoder til at blive områdespecialister i Østasien. Østasiatiske sprog studeres som en del af graden for at støtte elevernes erhvervelse af viden og masterafhandling.

Studerende i dette

Programstruktur

Akademisk Excellence

Det

Forskningen fra det akademiske personale afspejles direkte i kandidatuddannelsen: eleverne får opdateret undervisning om aktuelle spørgsmål og samfundsmæssige og politiske udviklinger i østasiatiske samfund. Studerende modtager også individuelt specialeopgave, der er fast forankret i lærerens erfaringer fra østasien.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk