Filter
Humanistiske kandidater
Irland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Områdestudier i Irland - Områdestudier-uddannelser i Irland Områdestudier

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Area undersøgelser er blevet mere og mere almindelige i den akademiske verden siden 1940'erne. Disse forskningsområder er beregnet til at hjælpe studerende med at øge deres viden om og forståelse af en række forskellige befolkningsgrupper og regioner eller lande.

 

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Områdestudier i Irland - Tag din MA i Irland. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Områdestudier, Irland

Andre muligheder inden for dette studieområde:
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Den Postgraduate Certificate / Diploma / MA i Historiske og Heritage Undersøgelser af North West giver de studerende mulighed for at beskæftige sig med teori og praksis f ... [+]

Den Postgraduate Certificate / Diploma / MA i Historiske og Heritage Undersøgelser af North West giver de studerende mulighed for at beskæftige sig med den teori og praksis for historiske studier; lære om lore, liv og mytologi i regionen; og stimulere eleverne i temaer af lokale historie, museum undersøgelser og landbrug.

Programmet vil introducere de studerende til en bred vifte af primære kilder og andre materialer, der anvendes i forskning folklore, lokale og grænseoverskridende historie, museum undersøgelser og historie landbruget i NW. Programmet vil afspejle sammenhængen mellem teori og praksis, kombineret med principperne for voksenuddannelse og livslang proces. Studerende vil derfor blive udsat for en række innovative undervisnings- og læringsstrategier, herunder feltarbejde oplevelse Den Postgraduate Certificate / Diploma / MA inkorporerer historie, arv, landbrug, museum undersøgelser og folklore at hjælpe eleverne til bedre at forstå den nuværende gennem øjnene på fortiden.... [-]

Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
National University of Ireland Galway School of Humanities

Den MA i Kultur og Kolonialisme udforsker litteratur, politik og kultur fra Irland til Indien, og fra Afrika til Mellemøsten. Det er en tværfaglig undervist kandidatuddan ... [+]

Den MA i Kultur og Kolonialisme udforsker litteratur, politik og kultur fra Irland til Indien, og fra Afrika til Mellemøsten. Det er en tværfaglig undervist kandidatuddannelse, henvender sig til kandidater fra Arts, humaniora og samfundsvidenskab. Studerende analysere kejserlige overtag, race og racemæssige teorier, nationalistiske bevægelser, postkoloniale erfaringer, fremkomsten af ​​neo-koloniale tanke, multikulturalisme og tværkulturelle, og konsekvenserne af globalisering og udvikling for den moderne verden.

Denne MA giver eleverne mulighed for at kombinere specialisering af postgraduate forskning med fleksible færdigheder uddannelse af en tværfaglig tilgang. Studerende drage fordel af arven fra en MA program, etableret i 1994; programmet har løbende genopfundet sig i skiftende ideologiske klima og samtidig bevare sit primære mål: at tilbyde en kritisk uddannelse i de kulturelle diskurser strøm.... [-]

Irland Galway
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk