Filter
Humanistiske kandidater
Filippinerne Dumaguete Studietype: alle Hastighed: alle

MA Dumaguete - MA programmer i Dumaguete - MA Dumaguete

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Filippinerne, officielt kendt som Republikken Filippinerne, er en suveræn stat i Sydøstasien i det vestlige Stillehav. Engelsk er et af de officielle sprog i Filippinerne og er en obligatorisk emne i alle skoler.

MA Dumaguete - Tag din MA i Dumaguete. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Silliman University

Den Psykologi Institut tilbyder graden Master of Arts i Psykologi større i Industrial / organisationspsykologi. Dette program sigter mod at forberede fagfolk til at bruge ... [+]

Den Psykologi Institut tilbyder graden Master of Arts i Psykologi større i Industrial / organisationspsykologi.

Dette program sigter mod at forberede fagfolk til at bruge deres viden i den grundlæggende videnskab om psykologi i deres arbejde, uanset om i industrien, skole, regeringen, fællesskabsagenturer, eller den kliniske omgivelser. Kurserne er organiseret omkring teorier og principper for menneskelig adfærd med fokus på lokale kultur og praktisk anvendelse.

En generel optagelsesprøve administreres og en ansøger samtale. Uddannelse og erhvervserfaring er en ekstra fordel. Bachelor akademiske akkreditiver vurderes.

Ansøgere forventes at have over gennemsnittet i relevante bachelor kurser.... [-]

Filippinerne Dumaguete
November 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Silliman University

Studerende med hovedfag i Creative Writing kan vælge at forelægge kreativt arbejde (digte eller historier, et skuespil eller en roman) som deres speciale. ... [+]

Studerende med hovedfag i Creative Writing kan vælge at forelægge kreativt arbejde (digte eller historier, et skuespil eller en roman) som deres speciale. En væsentlig kritisk introduktion til et sådant speciale er generelt påkrævet.

Omfattende undersøgelse

Alle kandidater til MA i engelsk med koncentration i litteratur og kreativ skrivning skal passere to eksaminer, før de tilmelder specialeskrivningen. Én undersøgelse er baseret på en læseliste fælles for alle disse programmer. Den anden undersøgelse er i område af koncentration. Inden engelsk og amerikansk litteratur, kan følgende valgt:

Begyndelsen af ​​engelsk litteratur Engelsk litteratur ... [-]
Filippinerne Dumaguete
November 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk