Filter
Humanistiske kandidater
Polen Częstochowa Studietype: alle Hastighed: alle

MA Częstochowa - MA programmer i Częstochowa - MA Częstochowa

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Czestochowa er ikke kun kendt for Pauline kloster Jasna Góra, men er også godt anerkendt for sin uddannelsesmæssige faciliteter. Częstochowa University of Technology, Jan Długosz University, Polonia Universitet og Wyższa Szkoła Hotelarstwa I Turystyki er blandt de højest rangerede institutioner i landet.

MA Częstochowa - Tag din MA i Częstochowa. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Polonia University

MA programmer giver eleverne viden om erhvervsøkonomi og økonomi. Graden er tildelt på basis af kerne- og specialkurser. ... [+]

MA i Økonomi

Programmerne i Business School på Polonia University tilbyder en bachelor og Master grader, der giver eleverne viden om erhvervsøkonomi og økonomi. Graden er tildelt på basis af kerne- og specialkurser.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VORES VIRKSOMHEDS SKOL?

Mulighederne for at opnå højt anerkendte kvalifikationer med afgørende færdigheder, der kræves i global økonomi, international finansiering, udenrigsanliggender, international handel eller diplomatisk service; Kandidater er højt værdsat af internationale virksomheder; Undervisningslaboratorier er meget welequipped (omfattende tekniske tjenester) Særlige kurser for internationale studerende, inkl. Polske sprogprogrammer; Hjælp til at finde passende privat indkvartering Beliggende nær det internationale pilgrimssted, Jasna Góra; Venlig multikulturel storby; Beliggende 200 km fra Warszawa, 140 fra Kraków, 160 km fra Wroclaw. ... [-]
Polen Częstochowa
Oktober 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk